A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Futártáska

Ebben a kategóriában a kerékpározáshoz használatos speciális táskatípus, az ún. futártáskák kapnak helyet, elsősorban a mindennapi kerékpáros közlekedéshez.
Rendezés:
Rendezés:

A furázsák a kerékpáros hátizsákok közé sorolt speciális táskatípus. Mindennapi dolgok elintézéséhez praktikus  túrázáshoz nem igazán ajánlott. Az ingázás, ügyintézés során válhat be leginkább, ésszerű alternatív biztosít "ősének", a hátizsának. A futártáska laptop szállítására optimalizált, így sokan laptoptáskának hívják. Előnye a hátizsákkal szemben a gyors hozzáférés, ily módon egy lekicsinyített irodaasztalt is “utaztathatunk” nap mint nap!

A Bikepro webshop számos eltérő méretű, kialakítású és funkciót kínáló (sport, túra, közlekedés, stb.) kerékpáros hátizsákot kínál a nemzetközi piacon jól ismert specialista márkáktól. Említsük meg a szegmens világhíres specialistáját, a német Deuter, illetve a holland Newlooxs és a svéd Thule márkákat. Emellett a kerékpáros kiegészítőkre szakosodott Acor, Bikefun, M-Wave és XLC ugyancsak ajánl számos kiváló ár/érték arányt felmutató modellt. Az ár tekintetében megfelelő színvonalú, egyszerű kerékpáros hátizsákot alig több mint 4000 Ft-ért kapni, ellenben egy profi túrázáshoz optimalizált darabért több mint 60000 Ft-ot kell áldozni. Ez utóbbi a minőség, a funkcionalitás és a dizájn fényévekre van a „rohangálós tatyótól”!

A kerékpáros táskákkal kapcsolatban átfogó Bikepro szakcikk is született, amely itt olvasható.

Árukereső.hu Árukereső.hu