A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gyerek csengő

Csengők kifejezetten gyermekkerékpárok számára
Rendezés:
Rendezés:


A biztonságos közlekedés a gyermekek esetében különösképp fontos, hiszen ők még csak tanulják a „módit”, illetve a betartandó szabályokat. Ennek megfelelően egy gyerekkerékpárt badarság nem ellátni valamilyen csengővel, amivel a lurkó jelezni tudja jelenlétét a kerékpárutakon, a parban, esetlen a járdán, ha azon lenne kényszerű biciklizni.

Emellett a gyermekek szeretik a „csecsebecséket”, ragaszkodnak egy olyan csengőhöz, ami csakis az ő bicajukon van, a haverén/barátnőén pedig nincs. Ez többlet motivációt adhat a kerékpározáshoz, ami sosem árt. Itt jön a képbe webáruházunk széles bicajos csengőkínálata: ebből egész biztosan kiválasztható egy olyan csengő, ami szerethető, és ami nincs egyetlen környékbeli kétkerekűn!

A jelen termékkategóriában szereplő gyerekeknek szánt csengők mind a kicsik szívéhez szólnak. A kedvenc mesehősökkel vagy egyéb „cuki” motívumokkal díszítettek, emellett praktikusan kezelhetők a kis ujjacskákkal. A minőségi gyerekcsengők ugyanúgy modern technikát alkalmaznak, mint a nagybicókra kínáltak: van köztük pengetős, ding-dong, illetve duda, amit egy külön termékkategóriában tettük.

Legyen focis vagy katicás, a Bikepro webshop szívén viseli a lurkóknak szánt csengőket. A márkák közül érdemes kiemelni az Acor, a Csepel, az M-Wave, a Spyral, a Trinity és a Velotech cégeket. Az ár 600 és 1800 forint között alakul, tehát szerencsére nem a legdrágább csengőkről van szó. Adjuk meg a gyermeknek a lehetőséget, hogy a forgalomban hallható legyen, emellett a bicaját egyedivé, mutatóssá tegye! 

Árukereső.hu Árukereső.hu