A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Imbuszkulcs

Ebben a kategóriában a kerékpárjavításhoz és -szereléshez elengedhetetlen imbusz és Torx kulcsok szerepelnek. Alapszerszámokkal minden kerékpárosnak célszerű rendelkezni.,az imbuszkulcs-szett a lehető legalapabb, a modern kerékpárok karbantartása, szerelése nélküle elképzelhetetlen
Rendezés:
Rendezés:

A modern kerékpár szervizeléséhez elengedhetetlen egy imbuszkulcs-készlet, valamint a középméretű Torx-kulcsok. Alig van olyan szerelési feladat, aminél valahogyan ne kellene: a legtöbb alkatrész belső nyílású imbuszcsavarral történik, ilyet találhatunk a fékeknél, fékkaroknál, váltóknál, váltókaroknál. Ennek megfelelően mindenképpen szükség lesz a következő méretre: 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 - 8-as. Ezek egy része megtalálható a népszerű zsebszerszámokon, amelyek webáruházunk egy másik termékkategóriájában szerepelnek. Előnye, hogy az összes fontos szerszám elfér egy marokban, és kényelmesen használható.

 

Mindemellett otthoni szereléshez, karbantartáshoz, javításhoz jobb a nyeles szerszám, amely többféle változatban áll rendelkezés. Népszerű például a háromágú imbuszkulcs, három különböző szerszámmérettel. Fontos, hogy egyre több kerékpáron egyre több Torx-fejű csavar található, így ezekkel is bővítenünk kell a hagyományos otthoni szerszámosládát. A tárcsafékek tárcsáit és más alaktrészeit szerelik ilyen csavarokkal, illetve egyes hajtóművek lánctányérjai is ilyen kulcsot igényelnek. Két fontos méret van a  T25 és a T30-as méret. Minőségüket tekintve, ha nem is a Beta kulcsot, de a 800 Ft-os kategóriát (per kulcs) célozzuk meg, ugyanis ezeket fogjuk a legtöbbet használni!

 

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra! 30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható. Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu