A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Alkatrészvédelem, Kerékpár Vázvédelem

Ebben a kategóriában olyan termékek találhatók, amik megvédik a vázat és az alkatrészeket a sérüléstől, karcolástól.
Rendezés:
Rendezés:

Az kerékpározás nemcsak a bicajos számára lehet veszélyes, hanem magára a kerékpárra nézve is. A bicikli bármikor felborulhat, terepen a kövek, az agák óhatatlanul felcsapódnak, emellett a kisebb-nagyobb bukások ugyancsak nyomot hagynak a bringán. Célszerű tehát a szeretett gépet és annak drága alkatrészeit védőöltözettel felruházni. A jelen menüpont a kerékpár alkatrész- és vázvédelmével foglalkozik, egyszóval a „protektorokkal”.

Nem fontos rögtön a legrosszabbra - az esésre, a balesetre - gondolni! Elég, ha menet közben a lánc többször a láncvillának verődik, vagy a bowdenház minden kormányelfordításkor a fejcsővet nyüstöli. Ezek a gyakran előforduló események idővel kopáshoz, rosszabb esetben szerkezeti károsodáshoz vezetnek. Hasonlóképpen a hajtókart vagy a fékkar is megvédhetjük a kopás ellen, amely sokat ront a kerékpár esztétikai és valós értékén. Ha egyszer eladásra kerül sor, a felesleges amortizáció több tízezer forintunkba kerülhet.

Ennek tükrében érdemes mindent megtenni a kerékpár és annak alkatrészei védelme érdekében. A Bikepro webshopban kapható többek közt bowdenház, hajtókar és láncvilla védő, takaró ponyva, esővédő huzat, váltóvédő, illetve vázvédő matrica készlet (vázfólia). Emellett különleges alkatrészvédőket is kínálunk, mint például karbon mintás dropper post védőt, megfejelve a dropper nyeregcső típus szerinti többféle hosszúsággal. Így a felcsapódó sár nem tesz kárt a mechanikában, lényegesen hosszabb élettartamot biztosítva a drága alkatrésznek. Megéri? Szerintünk igen, hisz’ egy korszerű dropper nyeregcső akár 80000 Ft is lehet, ehhez képest a minőségi protektor mindössze 3000!

Folytassuk az analógiát! Tudva levő, hogy a pedelec kerékpárok akkupakkja nem szereti a hideget, és webáruházunkban a Shimano STePS rendszerhez kapható neoprén hőszigetelő tok. Mennyibe fáj a tok? 7000 Ft. Mennyi az akku? 280000 Ft! Hasonlóképpen a bowdenházra húzható szilikoncső 110 forint, a váz fényezése pedig 10000 felett van. De egy láncvilla védő sem kerül többe, mint 570 Ft, és garantáltan megvédi a vázat a csúnya (rozsdás) sérüléstől, illetve a hajtókar vége sem sérül a köves terepen, ha a végére egy speciális protektor kerül. Kültéri tároláskor pedig az egész kerékpár ponyvával letakarható.

A Bikepro webáruház kínálatában több, mint száz ilyen hasznos protektor szerepel a kerékpáripar jól ismert márkáitól és forgalmazóitól, mint például az Acor, az Alligator, az Altrix, a B&W, a Csepel, a M-Wave, a Merida, a Neuzer, a PRO, az SKS, a Spyral, a Trinity, a Velotech, az XLC vagy a Zefal. Érdemes szétnézni a termékek között!

Árukereső.hu Árukereső.hu