A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gyerekülés Kiegészítő, lábtartók, konzolok, adapterek, tartórudak, szíjak, és üléspárnák. Minden, amire egy gyerekülésnél szükség lehet.

Gyerekülés kiegészítők: lábtartók, konzolok, adapterek, tartórudak, szíjak, és üléspárnák, azaz minden, amire egy gyerekülésnél szükség lehet.
Rendezés:
Rendezés:

A gyerekülésgyártó márkák termékeikhez számos kiegészítőt kínálnak, legyen az elhelyezés a kerékpáros előtti, vagy az ülés mögötti. Mit tudnak ezek az opcionális extrák? Néhány jellemző példát kiragadva, külön is kapható lábtartó, ami pótolhatja az eredetit, esetleg hosszabb kialakítással rendelkezik, így a nagyobb gyermek számára kényelmesebb lesz a lábtartás. Hasonlóképpen a kínálatban van külön fejtámla első vagy hátsó gyereküléshez egyaránt.

Az is simán elképzelhető, hogy két kerékpáron történik a szállítás – mondjuk mindkét szülő viszi a gyermeket –, ebben az esetben a praktikus mindennapi használathoz egy további váz- vagy csomagtartókonzol szükséges. És habár a prémium ülések eleve esővédő huzattal érkeznek, egyes típusokhoz ez külön megvásárolható. Bizonyos esetben jól jöhet egy kosártartó konzol az üléshez passzoló kosárhoz, egy pót biztonsági öv vagy éppen egy ülőpárna, amely kényelmesebbé teheti az utazást. A sor még folytatható, a lényeg, hogy ezek a kiegészítők rendszerint az adott gyártó adott típusához passzolnak, kevés az olyan, amely akár gyártón belül csereszabatos. Erre rendeléskor mindenképpen ügyelni kell!

Azok számára, akik jó minőségű, biztonságos gyermekülést szeretnének, a Bikepro kerékpáros webáruház kínálatában minden megtalálnak. A termékkör a belépő szintű gyerekülésektől, amelyek bőven elegendő szolgáltatást és magas szintű biztonságot nyújtanak, a „full-extrás” prémium modellekig több tucat modellt ölel fel. Jó tudni, hogy a nálunk kapható bicikliülések mind megfelelnek a TÜV/GS tesztnek és a legújabb DIN EN 14344 szabványának, ami nem mondható el a távol-keletről rendelt termékekről. Ennek megfelelően a webáruházunkban forgalmazott márkák egytől egyig az ipar elismert gyerekülés-specialistái: említsük meg az olasz Bellelli, a norvég Hamax, az Okbaby, a Polisport és a svéd Thule céget.

Árukereső.hu Árukereső.hu