A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Lámpa Tartozékok

Ebben a termékkategóriában a lámpák tartozékai, a kormány bilincs, a rögzítő gumi, az izzó és az akkumulátor szerepel.
Rendezés:
Rendezés:

Bővíteni szeretnénk kerékpárlámpánk funkcionalitását? Máshova szeretnénk felszerelni a villogót? Ez minden további nélkül megtehető a lámpákhoz kapható különböző hasznos kiegészítőkkel. Talán mondani sem is kell, hogy a lámpa a kerékpár egyik legfontosabb tartozéka, a láthatóság pedig személyes biztonságunk záloga. A lámpa meglétét egyébként a KRESZ is előírja, tehát minden kerékpár – még az MTB sport vagy országúti is - legyen felszerelve legalább egy-egy kisméretű, de erős fényű LED-villogóval!

Webáruházunk a kerékpáros világítás teljes spektrumát kínálja, több mint félezer különböző típus áll rendelkezésre. Hét kategóriára osztottuk a Bikepro lámpakínálatot, melyben szerepel dinamó, illetve dinamós lámpa, első lámpa, fejlámpa, hátsó lámpa, komplett lámpaszett és a láthatósággal kapcsolatos termékek. (Bővebb információ a típusokról az adott kategórián belül található.) Amivel itt foglalkozunk, az a lámpákhoz kapható különböző hasznos tartozékok és kiegészítők. Nem feltétlen elemekre gondolunk, bár azok is elérhetők a „Kerékpáros életvitel – Áramforrás” menüpont alatt. Sokkal inkább arra, hogy a legtöbb első és hátsó lámpa konzolos csatlakozást kap, így felmerülhet az igény arra, hogy a család többi kerékpárja is fogadja ugyanazt a világítást. Ebben az esetben nem kell más tenni, mint kiválasztani a kompatibilis konzolt – akár előre a kormányra, akár hátra a nyeregcsőre!

Esetleg a meglévő első lámpát a sisakra szeretnénk szerelni? Nincs elég hely a kormányon a lámpa praktikus felszerelésére? Ezekre az igényekre is van megoldásunk! Esetleg elveszett a rögzítőpánt? Semmi gond, nálunk nagy valószínűséggel meglesz az utánpótlás. A legolcsóbb modelleket leszámítva a lámpatípusok döntő többségéhez a gumipánt webáruházukból utólag is beszerezhető. Ja és nem kell a vezetékeknek csupaszon a kormány és a váz között össze-vissza futni, a zsugorcső – a közkedvelt kötegelő mellett - a világ egyik leghasznosabb találmánya! Hasonlóképp szerelhetjük a kormányra szánt lámpát a villára, a nyeregcsőre tervezettet a nyeregre, és így tovább.

A felsorolt hasznos lámpakellékek megsokszorozzák a termékek funkcionalitását, hozzájárulnak a kerékpáros élmény tökéletesítéséhez. A Bikepro webshop lámpakínálata tényleg párját ritkítja, emellett az ehhez készült tartozékok terén is kimagaslunk. Az elérhető márkák közül érdemes kiemelni az Acor, Blackburn, Cateye, Lezyne, M-Wave, Velotech és XLC cégeket, az utóbbi úgymond platformfüggetlen, számos gyártó lámpamodelljéhez kínál tartozékokat és kiegészítőket. A közkedvelt német Trelock márka pedig elképesztő komplett világításrendszereket kínál, a termékek egymásra épülnek, minden igényt kielégítenek.

A témában Bikepro szakkcikk is megjelent, amely itt olvasható.

Árukereső.hu Árukereső.hu