A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Műanyag kulacstartó

Könnyű, ellenálló és rugalmas kulacstartók szálerősített műanyagból
Rendezés:
Rendezés:

Ha mindössze egy tetszetős kulacstartót szeretnénk, ami nem drága, de erős, stabil és tartós, akkor szerintünk a polikarbonát lesz a befutó. Nevezhetjük ipari műanyagnak is, a lényeg, hogy bírja a strapát, nem hajlamos törésre, mint a karbon, pont annyira rugalmas, ami a használatot elősegíti. Egyes prémium modellek esetében az alapanyag üvegszállal erősített, ami még ellenállóbb és merevebb szerkezetet tesz lehetővé.

A polikarbonát kulacstartók tömege jellemzően 40-60g között van, és ami még jobb, hogy számos ízléses színben kapható, ráadásul a dizájn használat során sem kopik le, illetve nem hagy nyomot a kulacson. A műanyag kulacstartó tényleg problémamentes: csak felkell szerelni, és megelégedéssel használni, amíg a bicaj gurul. Jó tudni, hogy ebből a típusból is létezik „jobbos” és „balos” kialakítás, annak megfelelően, hogy melyik kézzel szoktuk a kulacsot kivenni, emellett egyes modellek esetében a felfele kiemelés helyett a kulacsot oldalirányba kell kiszedni és behelyezni. Ez utóbbi jól jön a kisebb vázméreteknél, illetve a nagyobb kulacsok esetében.

A Bikepro kínálatában a műanyag kulacstartók ára bő 1000 Ft-ról indul, de egy felső kategóriás darabért akár 6000 Ft-ot kell fizetni. Ez utóbbi természetesen márkás, üvegszállal erősített termék. A szórás tehát nagy, de a minőség és a technológia is hasonlóképp alakul. A forgalmazott márkák között szerepel az Acor, a Bikefun, a Blackburn, a Cateye, az Elite, az Ostand, a PRO, a Rock Machine, a Roto, az SKS, a Speciaized, a Spyral, a Trinity és az XLC. Ebben a termékkategóriában a legnagyobb választékot az SKS, az Elite és az XLC biztosítja.

Árukereső.hu Árukereső.hu