A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Freeride Kerékpár

Ebben a kategóriában az extrém MTB stílushoz, a Freeride-hoz tervezett 26" vagy 27,5" kerékméretű kerékpárok szerepelnek, 180-200mm extrahosszú rugóúttal.
Rendezés:
Rendezés:
A Freeride az igazi zúzós gépek hazája, többnyire 150-180, vagy 200 mm rugóúttal, elöl és hátul egyaránt. Ezekkel a gépekkel gyakorlatilag csak lefelé jönnek a hegyről, vagy a Bike Parkok ösvényein, ugratóin, és North Shore-ok deszkáin zúznak a Riderek. A cél itt nem elsődlegesen a minél gyorsabb lejutás, hanem az extrém kemény, akár 10 méter mély letörések, a hatalmas ugratók beadása, és persze az ugratás közbeni, minél látványosabb trükkök és gyakorlatok abszolválása. Egy Freeride géppel a durva akadály technikai leküzdése a cél, és az idő totál másodlagos. Műszaki szempontból egy Freeride gép nagyon kiforrott, és megbízható konstrukció kell hogy legyen, hogy pályáról pályára, körről körre bírja az extrém igénybevételt, és persze az eséseket is, mivel ez velejárója e sportágnak. Ha az ember non-stop a határait feszegeti, és azok kintebb tolásával foglalatoskodik, esetleg új trükköt tanul, akkor időnként óhatatlanul át fogja lépni a határokat. Ezek a gépek már látványra is rendkívül robosztusak, mind a váz, az egyes alkatrészek, és teleszkópok is komoly átmérőkkel rendelkeznek, ami nagy fokú stabilitást, és merevséget nyújt a neccesebb helyzetekben is. A Freeride gépeknek minden esetben 26 colos kerékméretük, mivel ebben a rugóút tartományban ez biztosítja legjobb egyensúlyt a merevség, erősség, és a kezelhető geometria terén. Geometria tekintetében a Freeride gépek még az Enduronál is laposabbak, de csak egy picit, hogy még alkalmasak legyenek a forgásos trükkök kivitelezésére, de a nagy sebességű ugratásokhoz is meglegyen a kellő stabilitásuk.
Árukereső.hu Árukereső.hu