A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fém kerékpár duda

Hagyományos fém duda / kürt kerékpárok számára
Rendezés:
Rendezés:

Talán az az autózás hőskorából maradt fent a fém duda, de nem a történet a fontos, hanem az, ahogy egy ilyen szerkezet mutat a kerékpár kormányán! Már-már abszurd, ezért szerethető. Egy „reinkarnálódott” duda, avagy kürt, nemcsak a forgalomban lehet segítségünkre, kiváló módja, hogy egyéniségünket, humorunkat a nagyvilágnak megmutassuk!

A KRESZ-ben kötelező tartozékként aposztrofált csengő kiváltható dudával is, biztosítja az elengedhetetlen „hallhatóságot”, ezzel hozzájárul a biztonságos kerékpáros közlekedéshez. A Bikepro kínálatában természetesen ilyen típus is szerepel. A forgalmazott termékek közül érdemes kiemelni a Csepel, a Velotech és az XLC márkák. Egy ilyen bőhangú fém duda ára 1300 és 3500 forint között alakul, ezek a kormány valóságos díszei, a megfelelő kerékpáron szerintünk jól mutatnak! 

Árukereső.hu Árukereső.hu