A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpáros Karóra

Ebben a kategóriában a különböző GPS-es és pulzusmérős fitneszkarórák kapnak helyet, amelyet a legtöbb esetben konzollal a kormányra is rögzíthetők.
Rendezés:
Rendezés:

Az elmúlt évtizedben a kerékpáros komputerek óriási fejlődésen mentek keresztül, a csúcskategóriás modellekben már olyan funkciót érhetőek el, amikről 10 évvel ezelőtt álmodni sem mertünk. A középkategóriától felfelé a legtöbb gps-es modellben már található térkép, amin előre megtervezett úton képes végignavigálni az eszköz. Ezek a komputerek általában fejlett edzésfunkciókat is tartalmaznak, tudnak kommunikálni pulzusmérőpánttal, pedálfordulat szenzorral vagy watt-mérővel, melynek köszönhetően jó választás olyan versenyzőknek, akik komolyan, a mai tudományt használva edzenek.ű

A karon hordható multisport órák nemcsak kerékpározáshoz, hanem karon viselve egyéb sportokhoz is praktikusan használhatók. Emellett a gps-es komputerek legfőbb tulajdonsága, hogy folyamatosan rögzítik az útvonalat kerékpározás közben, amit később különböző platformokon vissza tudunk nézni, akár a mobiltelefonunk kijelzőjén vagy valamelyik közösségi oldalon (pl facebook, strava). Emellett képesek a sebességet is mérni mindenféle szenzor nélkül, tehát lényegében csak elég felrakni a kormányra a komputert és megnyomni a start gombot (ha éppen nem magától indul el a rögzítés), és a komputer mutatja a sebességgel, távval, idővel kapcsolatos adatokat. A gps-es komputerek többsége ezenfelül bluetooth vagy ANT+ kapcsolaton keresztül különböző szenzorokkal is képes kommunikálni, mint pl pulzusmérővel vagy pedálfordulat szenzorral, és így már edzésre is tudjuk őket használni.

A kerékpáros computerekről szakcikk is megjelent, amely itt olvasható.