A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Pedálkulcs

Ebben a kategóriában a pedálok le- és felszereléséhez szükséges pedálkulcsok kapnak helyet. Jellemzőjük a vékony kialakítás és a hosszú kar, a lehető legnagyobb nyomaték eléréséhez.
Rendezés:
Rendezés:

A hagyományos villáskulcsokkal a pedál leszerelése nehézkes, jó eséllyel a hajtókar felülete megsérül. Számos pedál olyan keskeny felfekvő felületet kínál a kulcsnak, hogy a szokányos szerszám nem is használható. A pedálkulcs egy igen hasznos, sok esetben elengedhetetlen szerszám. Általában 3 funkcióval látják el: az első egy pedál lecsavarására alkalmas vékony profilú villáskulcs rész, amivel könnyen hozzáférhetünk a pedálok vékony bemarásához. (Ide vastagnak szokott bizonyulni egy hagyományos villáskulcs.) A szerszám ezen felét gumírozzák, hogy kitekerésnél ne sértse meg a hajtókar felületét, és vékony volta miatt, a kezünket se vágja. A szerszám másik oldalán található két csőkulcs. Egy 14-es, amivel a hajtókar csavarját tudjuk kicsavarni (ide nem fér be egy hagyományos racsnis kulcs), illetve a másik oldala egy 15-ös, ami a kerekek ki- és beszereléséhez használatos.

 

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra! 30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható. Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu