A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Hidraulika fittingek

Ebben a kategóriában hidraulikus csövek fittingjei kapnak helyet. A hozzá kapcsolódó szerszámok a célszerszámok menüponton belül találhatók.
Rendezés:
Rendezés:

A tárcsafék-rendszer a legmodernebb fékrendszer, ahol az abroncs fékfelületének szerepét a kerékagyra rögzített acéltárcsa veszi át. A fékkar a munkahengerben lévő két szinterezett fékbetét szorítja a tárcsa oldalainak – jellemzően hidraulikus közeggel -, amely minimális erőfeszítéssel nagy fékhatást képes biztosítani. A fékerő és -érzet az időjárás viszontagságaitól is többé-kevésbé független. Egyre több kerékpáron találkozunk tárcsafékrendszerrel, ezzel párhuzamosan a hidraulikus típus egyre elérhetőbbé válik. Ráadásul a tárcsafék ma már nemcsak az egyenes kormányos kerékpárokon népszerű, hanem az országúti típusokon is terjed.

Amennyiben rendszer elemeit vizsgáljuk, a hidraulikus tárcsafékrendszer a munkahengert tartalmazó féktestből, a dugattyút magába foglaló fékkarból és a fékvezetékből épül fel. A csatlakozások további alkatrészeket igényelnek, mint például roppantógyűrűt, kompresszió tüskét, banjo-t és hollandert. A jelen termékkategória az utóbbiakat, közös nevén a hidraulika-fittingeket gyűjti egybe.

A tárcsafékrendszerben használt tömítőrendszer lehetővé teszi, hogy a könnyű szerkezet akár 100 bar nyomásnak is ellen tudjon állni. A roppantógyűrű, a kompresszió tüske, a banjo és a hollander alkotja a rendszer fittingjeit, amelyet webáruházunkban komplett csatlakozó szettként, vagy külön-külön beszerezhető. Érdemes megjegyezni, hogy felsorolt komponensek a különböző típusok, márkák között általában nem felcserélhetők. A márkára/típusra vonatkozó információt a termékleírás tartalmazza. Továbbá szögezzük le, hogy a hidraulikus fékrendszer szerelése speciális szerszámot és komoly szaktudást igényel. A szerszámok nálunk beszerezhetők, a szakismeret tekintetében pedig a CSM szervizsorozataiban szereplő útmutatást tudjuk ajánlani!

A Bikepro webshop kínálatában a hidraulikus fékrendszer minden eleme megtalálható, így az itt szereplő banjoszettek, bowdenvágó fogók, gumitömítések, hidraulikus fékalkatrészek, illetve roppantógyűrűk is. Az iparban a legismertebb márkákkal dolgozunk, mint az a2z, a Magura, a Shimano és az XLC. A fittingek jellemzően 100-4500Ft áron kaphatók, a szettek kerülnek többe. A komplett fékszettek és egyéb alkatrészek, továbbá a hidraulikus fékvezetékek szereléséhez szükséges célszerszámok külön menüponton belül találhatók.

Árukereső.hu Árukereső.hu