A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

City Kerékpár

Ebben a kategóriában a city, más néven városi kerékpárok kapnak helyet. Ez típus optimális lehet a mindennapi közlekedésben, ingázás, bevásárlás és hasonló tevékenységekhez. A kerékpárvásárlásról, valamint a használt piacról történő beszerzés problémáiról Bikepro szakcikk is született, amely itt olvasható.

Rendezés:
Rendezés:

A city bike, avagy városi kerékpár kategória a bicajok igen széles spektrumát fedi le, lényegében a mindennapi kerékpáros közlekedés gyűjtőkategóriája. A közös nevező, hogy ezen bicajok a városok forgalmas utcáin nyújtják a legtöbbet. A pontos meghatározáshoz sem a kerékméret, sem a vázkialakítás tekintetében nem találunk fogódzót, ellenben majd’ minden city kerékpár kényelmes, könnyen használható, praktikus felegyenesedett testhelyzet biztosít, elősegítve a város forgalmában történő tájékozódást. Így a 20”-os keréken gördülő „kemping” ugyanúgy city bike, mint egy női vázas egysebességes vagy éppen egy hagyományos vázkialakítással rendelkező láncváltós modell.

Az ide sorolható kerékpárok döntő része eleve kiegészítőkkel felszerelt, sárvédő, csomagtartó, kitámasztó, világítás, csengő szinte mindig megtalálható rajtuk, de gyakran még a kosár is alapszolgáltatás. Kiemelten fontos a jó ár-érték arány, a működtetési költségek minimalizálása, éppen ezért a legtöbb esetben bevált technológiák és tartós alkatrészek kerülnek felszerelésre.

Az össztömeg ezzel szemben nem elsődleges szempont, hacsak a település domborzata ezt nem igényli. A city kerékpár nélkülözhetetlen kelléke a jó minőségű lakat, és a feltűnő, tetszetős megjelenés sem túl praktikus, mert így könnyen felkeltheti a tolvajok figyelmét. A városi kerékpárokat célszerű defektvédett külsővel vagy belső gumival ellátni, emellett gyakori az egyetlen áttételes vagy az agyváltós hajtáslánc. A felsorolt technikák növelik a megbízhatóságot, ezzel párhuzamosan csökkentik a karbantartásigényt.

A tárcsafék is a papírforma szerint előnyt jelent, az egész évben használt city bike-ok esetében, alkalmazása megfontolandó, de alkalmazása részben ellentmond az összérték és a figyelemfelkeltés minimalizálása „elvnek. Így egy tárcsafékes, szíjhatást alkalmazó agyváltós viseljen mattfekete „gúnyát”, hogy ne tűnjön el másnap a bolt elől.

A városi bicaj kiválasztásánál fő szempont, hogy a célnak és személyes preferenciának megfeleljen, továbbá mintázat nélküli gumiján a kerékpárost a lehető leggyorsabban, a legbiztonságosabban és minimális költségen juttasson el bárhova – akár az év minden napján, ragyogó napsütésben, zuhogó esőben egyaránt! Mivel nem egy konkrét kerékpártípusról van szó, a Bikepro webshop kínálatában kapható a city bike-ok megjelenése, árfekvése igen eltérő képet mutat. Közel száz városi kerékpárt kínálunk, köztük férfi vagy női vázast, 20, 26 vagy 28 colos kerékméretűt, egy vagy többsebességes típust. Jellemzően a jól ismert Neuzer és (Schwinn) Csepel márkák palettájáról válogathatunk. A legolcsóbb városi 57000 Ft-ért kapható, a legdrágább modell egy 330000 Ft-os Neuzer gyártmányú pedelec e-bike. Érdemes megemlíteni, hogy a Bikepro „gagyival” nem foglalkozik, így a belépőszintű modell is „vállalható”, rendeltetésszerű használat mellett éveken át jó szolgálatot tesz.

Ha a részletes jellemzés után továbbra is bizonytalanok lennénk a megfelelő kerékpár kiválasztásában, érdemes elolvasni a Bikepro kerékpáros webáruház Hogyan vásárolj jó kerékpárt?E-book, amely a webshop honlapjáról ingyenesen letölthető. A 70 oldalon foglaljuk össze a kerékpárvásárlás fontos szempontjait, körbejárva, milyen is a „jó kerékpár”. Ha valóban megfelelő, minőségi kerékpárt keresünk, a „HVJK” nélkülözhetetlen eszköz. Emellett térjünk ki legújabb szolgáltatásunkra, a „Személyre szabott kerékpár ajánlásra”. A több évtizedes szakértelmere is tapasztalatra építve csomagunkban egy 29 kérdésből álló kérdőíven vezetjük végig a potenciális kerékpárvásárlót, amelyet a beküldés után szakértő kollégánk értékel ki. Ezt követően e-mail-ben személyre szabott tanácsadást és ajánlatot küldünk. A szolgáltatás ára 9990 Ft, amennyiben nálunk történik a kerékpár beszerzése, szolgáltatás ára 100%-ban beszámításra kerül a vételárba. A kerékpár megvásárlása után a tanácsadásban résztvevők automatikusan bekerülnek VIP csoportunkba, ahol számos kedvezmény és extra bónusz szolgáltatás érhető el. További információ a szolgáltatásról További információ a szolgáltatásról itt található.