A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gyerek kerékpárokhoz, és babakocsihoz készült 12 colos fűzött kerék

Ebben a termékkategóriában gyerekkerékpárokhoz és babakocsihoz készült 12 colos fűzött kerekek kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

A 12”-os kerékméret általában gyermekkerékpárokon fordul elő, a 2-4 éves korosztály számára készült futóbicikliken és pótkerekes típusokon gyakori. A futóbringa lehetővé teszi, hogy a gyermek minél hamarabb, minél könnyebben, és minél biztosabban megtanuljon egyensúlyozni, és két keréken haladni. A pedálos pótkerekes bicajjal pedig már a valódi hajtásélményt kap a gyermek, ha már jó megy az egyensúlyozás, a pótkerék leszerelhető. A 12”-os kerékméret ritkábban összehajtós kerékpárokon, felnőtt rollereken és terephasználatra tervezett babakocsikon is felbukkan.

Manapság a legtöbb kerékpár gyárilag fűzött kerékszettel szerelt. A „gyári” kerékszettnek szokás nevezni azt a típust, amely egy modellnév alatt tartalmazza mind az első, mind a hátsó kereket, amely tartalmazza az abroncsot, a küllőket és a küllőanyákat, illetve a kerékagyat és annak rögzítőjét, ami 12"-os kerekeknél rendszerint tengelyanya. Kaphatók emellett komplettre fűzött kerékszettek, amelyek nem kaptak modellnevet, de kialakításuk átgondolt, megbízható alternatívát kínálva a drága speciális kerékszetteknek. A webáruházunkban 12”-os gyermekkerékpárokhoz való kerék jellemzően alkatrészekből komplettre fűzött típus.

Kerékvásárlásnál vedd figyelembe a vázban lévő (cserére szoruló) eredeti kerék paramértereit, elsősorban a gumin szereplő ETRTO számot. Ez két paramétert jelöl: az egyik gumiköpeny szélessége, másik az abroncs peremátmérője. Például a gumi oldalfalon szereplő 12 ½ x 2,1” mellett rendszerint megtalálható az ETRTO szerinti méret (54-203), ez utóbbi a fenti két paraméterre utal milliméterben számolva. Tehát a 12”-os szabványos kerék ETRTO száma 203, a peremátmérő 203mm. Ettől eltérő - nem szabványos - 12”-os kerekek is léteznek, de az eredeti kerék gumija csakis 203-as kerékkel lesz kompatibilis.  Szerencsére az átmérő különbségek nem nagyok, így ha nincs a kerékpáron abroncsfék, a nem szabványos 12”-os kerék is elférhet a vázban. A Bikepro kerékpáros webshop honlapján az ETRTO számok és a kerék egyéb fontos paraméterei a termékleírásban megtalálhatók.

Árukereső.hu Árukereső.hu