A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Mágneses tároló tál, sín

Ebben a kategóriában a mágneses tálak és sínek találhatók, amelyek sokat segítenek a szerelés közben a könnyű szerszám elérésben és a csavarok ideiglenes tárolásban.
Rendezés:
Rendezés:

A mágneses szerszámtartó sin valamint a mágneses edény nagymértékben képes megkönnyíteni a kerékpárszerelő munkáját. Amennyiben szerszámtartóról van szó, az könnyű és gyors hozzáférést biztosít a rajta tárolt gyakran használt fém szerszámokhoz. A legtöbb típus falra szerelhető, így használatával helyet lehet spórolni a műhelyben. 

 

A mágneses edény segítségével a kiszerelt, vagy az éppen beszerelésre váró alkatrészek lesznek mindig elérhető közelségben. Az edény fém felületére minden mágnesezhető tárgy rátapad, a csavarokat megbízhatóan tartja. A legjobb, ha anyaga egyben rozsdamentes, egyszerűen tisztítható. Esetleg a színezés is segíthet, hiszen így a fémszínű apró alkatrészek könnyebben észrevehetők.

 

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra! 30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható. Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu