A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Dinamós Világítás Alkatrészei

Ebben a kategóriában a dinamós világításhoz szükséges szerelékek, konzolok, vezetékek, csatlakozók találhatók.
Rendezés:
Rendezés:

Az agydinamós energiaellátással üzemeltetett kerékpárvilágítás elsősorban az ingázóknak és a közlekedést kerékpáron megoldóknak nyújtja a legnagyobb előnyöket. A minőségi trekking és városi kerékpárok egy része ma már gyárilag agydinamóval rendelkezik, mindazonáltal egy ilyen rendszer a kerékpárra utólag is felszerelhető. A rendszer „lelke” az agydinamó hagyományos abroncsba kerül befűzésre. Az agydinamó teljesítménye jellemzően 2,4W vagy 3,0W. A korszerű lámpatestek is ma már LED-technológiát alkalmaznak, és számos olyan szolgáltatást kínálnak, ami a hagyományos világításokesetében nem elérhető.

Ebben a kategóriában a dinamós világításrendszerekhez szükséges apró alkatrészek kapnak helyet, mint például a vezetékek, érintkezők, a hagyományos dinamó kopóalkatrészei, kötegelők, zsugorcsövek és egyéb hasznos dolgok. A kerékpárvilágításról szakcikk is megjelent, amely itt olvasható.

Árukereső.hu Árukereső.hu