A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Hajtókar Védő

Ebben a kategóriában azon termékek találhatók, amelyek a hajtókarra húzva védenek a karcolásoktól, karbon hajtókarok esetében akár a komoly sérüléstől is.
Rendezés:
Rendezés:

Az MTB kerékpárosok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a kövek között „lavírozva” – például hegymenetben, amikor nem lehet a pedálozással leállni, és így kikerülni az akadályokat – a pedál és a hajtókar vége sok ütést kap. Az esztétikai sérülés borítékolható, az esetleges esés még rosszabb kimenetel. Mit lehet tenni? Ez utóbbit bízzuk a kerékpárirányítás-technikánkra, a csúnya horzsolódás és karcok viszont ennél egyszerűbben is megelőzhetők: mondjuk egy pár hajtókarvédővel!

Eddig esztétikai problémákról beszéltünk, ami valójában alumínium karok esetében igaz is. Karbonkompozit hajtómű esetében védelem nélkül ennél rosszabbul is járhatunk: a karbonkar végére egy nagyobb ütés annak „halálát” is jelentheti. A karbonszövet delaminálódik, a pedálpersely kimozdul, és már spórolhatunk a következő hajtóműre. Valódi terephasználatnál karbon kart használva nincs is más opció, mint a jelen termékkategóriába gyűjtött hajtókarvédő beszerzése…

A hajtókar-protektor általában szilikon-műanyag-kompozit alapanyagból készül, lehet típusspecifikus (pl. SRAM vagy SHIMANO hajtókar bizonyos generációja), esetleg univerzális. És ami még jobb, hogy többféle színárnyalatban kapható, így a bicaj megjelenése, színvilága még inkább személyre szabható. A Bikepro szívén viseli a váz és alkatrészek sorsát, a protektorok jellemzően a PRO, a Jagwire, a Spyral és az XLC márkák kínálatából érkezik. Egy pár hajtókarvédő már másfél ezer forintért kapható, 2500-ért pedig már egy tényleg profi, hajtókar-specifikus darabot szerelhetünk fel.

Árukereső.hu Árukereső.hu