A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Hátsó kitámasztó láncvillára

Hátsó láncvillára szerelt kitámasztó /oldaltámasz. Nehéz túracsomagokhoz ezt a kitámasztó típust  javasoljuk, mert a kerékpárt a hátsó tengely mentén támasztja meg.
Rendezés:
Rendezés:

A legtöbb városi vagy trekking kerékpáron a kitámasztó felszereléséhez valamilyen konzolt vagy lehetőséget találunk. Amennyiben nincs se Direct Mount konzol, se középcsapágy alatti furat a kitámasztó felszereléséhez, a lánc-és támvillára való közös rögzítés még mindig opció. Nagy előny ennél a szisztémánál, hogy a Direct Mount rögzítés-változathoz hasonló helyzetben lesz a támaszték („láb”), tehát a kerékpár stabilitása még terhelt csomagtartó esetében is megfelelően alakul.

Ezt a típust jellemzően acélvázakra ajánljuk. Ha az alapanyag alumíniumötvözet, akkor fokozottan ügyelni kell a megfelelő megszorítás-nyomatékra. A probléma a következő: a biztos rögzüléshez jelentős szorítóerő szükséges, a bilincs kis felületen fekszik fel, és a kitámasztó fokozott terhelést ró a csövekre. Az aluváz nem „szereti” az ilyen bánásmódot! Időről időre érdemes ellenőrizni a rögzítés stabilitását, a túlzott megszorítást pedig minden vázanyagnál és –kialakításnál kerülni kell! A lábhossz az igényesebb modellek esetén állítható, megfelelő lábhossznál a kerékpár dőlése minimális.

Amennyiben erre a kitámasztótípusra esik a választás, a Bikepro választékában a kialakítás és a szín tekintetében van bőven opció. A kitámasztók ára jellemzően 1000 és 8000 Ft között alakul, a kínálat a nemzetközi piacon ismert Specialized, Ostand és XLC, valamint a kerékpárkiegészítők hazai specialistáitól érkezik. Minden kitámasztóigényre tudunk megoldást!

Árukereső.hu Árukereső.hu