A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Küldetésünk

Mi, a bikepro kerékpáros webshopban azt a célt tűztük ki a zászlónkra, hogy mi leszünk az a kerékpáros webáruház, aki legtöbb vásárlási segédletet, és támogatást nyújtja a vásárlóinak, hogy lehető leggyorsabban hozzá juthasson a keresett termékhez. 
A kerékpározás technikai háttere, viszonylag bonyolult dolog, mivel kb. 20 évre visszamenőleg elérhető majdnem az összes kerékpáripari fejlesztés. Ez irdatlan mennyiségű terméket, és kompatibilitási problémát is jelent. Ezek között laikus szemmel eligazodni lehetetlen küldetés, még szakértői szemmel sem egyszerű. Mi értünk hozzá, ezért  elhatároztuk, hogy mindenkinél többet fogunk segíteni neked, hogy eligazodj a "dzsungelben" . 
A weboldalunkon több mint 47.000 termék közül válogathatsz, közel 800 jól rendszerezett kategóriára osztva, melyekhez majd 2000-féle szűrési paraméter kapcsolódik. Ne aggódj, nem fogsz elveszni a sűrűben, minden lehetséges módon megpróbáljuk neked elmagyarázni, hogy mi mit jelent, és mi miért fontos egy adott terméknél. Bátran ajánljuk, hogy használd ingyenes képzési anyagainkat, és vásárlói segédleteinket. Garantáltan nem fog neked más ennél többet nyújtani. 2012 óta több mint 300.000 megrendelést dolgoztunk már föl, bízhatsz bennünk, van némi rálátásunk a témára. 

Ha kerékpár vásárláson töröd a fejed
Ha a már meglévő kerékpárodat szeretnéd karbantartani
Ha csak olvasgatnál a kerékpározás technikai érdekességeiről, akkor a blogunkat ajánljuk. 
Ha mélyebben érdekkel egy téma, akkor pedig a mindent kiveséző szakcikkeink fognak a segítségedre lenni. 

Körhátszelet nektek! - Tudod: amelyik odafelé, és visszafelé is hátulról fúj! - 
Ardó Tamás

 
Árukereső.hu Árukereső.hu