A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Földön álló kerékpártartó

Ebben a kategóriában a kerékpár tárolását megkönnyítő földön álló tartók kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

Amennyiben falfúrás nélkül kell megoldani a kerékpár tárolását, nincs minden veszve: a jelen termékkategóriában több opció szerepel a „bemutatótermi” állványtól az egyszerű keréktámaszig. Az ilyen típusú tároláshoz szükséges valamennyi járófelület, de az alul elhelyezett bicaj alatti tér így is nagyrészt kihasználható. Például ha előszobában lesz felállítva, a cipők az állvány alá kerülhetnek. Ezt a megoldást gyakran nevezik „teleszlópos állványnak” is, utalva arra, hogy általa az egymás fölött elhelyezett két kerékpár tetszőleges magasságba rögzíthető, az állvány pedig sok esetben padlótól mennyezetig ér. Emellett létezik szabadon álló emeletes állványváltozat is.

Ha tényleg csak arra kell az állvány, hogy a bicaj ne dőljön el, akkor a megoldás a keréktámasz. A kategórián belül számos variáns kapható, a legegyszerűbb és valószínűleg legstabilabb, amikor az állványból kimagasló két konzol a hátsó tengelyt egy-egy oldalról tartja. Ezek rendszerint kerékmérettől függetlenek, minden típusú kerékpárhoz alkalmazható, menetes és gyorszáras tengely rögzítésére egyaránt alkalmas. Ennek a típusnak létezik kerekes változata is, így a bicaj stabil helyzetben tologatható.

Stílusosabb megoldás az a kerékpártámasz, amelynél a saru és a hátsó kerékagy közti tengelyrész kerül beakasztásra, így a bicaj egy mozdulattal, hajlongás nélkül behelyezhető, kivehető. Végezetül az integrált hajtóművek elterjedésének köszönhetően a középrész-tengely nyílása ugyancsak kiváló támasztékot biztosít, nem mellesleg akár szerelőállványként is szolgálhatnak.

Webáruházunkban a fent említett megoldások döntő része megtalálhatók. Az elérhető márkák közül érdemes kiemelni a nemzetközi piacon is jól ismert Bikehand, Gioma, Peruzzo, PRO és XLC cégeket. A különböző kialakítások miatt az árspektrum nagyon széles: jellemzően 4000-25000 Ft között alakul. A témában egy már megjelent Bikepro szakcikk nyújt bővebb információt.

Árukereső.hu Árukereső.hu