A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpáros Maszk

Rendezés:

A városi kerékpáros közlekedés praktikus, gyors, megbízható, egyszerű és olcsó. Alapvetően egészséges, ha a bicajosnak nem kellene belélegezni a légszennyezésből adódó port, szmogot. Emellett még az allergén növényekből eredő porokat is ide sorolhatjuk, sokan ezekre is érzékenyek. Itt jön a képbe a kerékpáros légszűrő maszk, amellyel az említett káros hatások csökkenthetők, megőrizve a bicajos közlekedés egyéb előnyeit. Persze maszk nélkül is érdemes biciklivel közlekedni: az előnyök többet nyomnak a latba, mint a hátrányok, de jól válasszuk meg az útvonalat, kerüljük a dugót és a túl forgalmas utakat!

Kerékpárt hajtva fokozottan ki vagyunk téve az említett szennyeződéseknek, mert a levegőt közvetlenül, ráadásul nagyobb intenzitással lélegezzük be. A webáruházunkban kapható Respro maszkok speciális szűrőtechnológiájának köszönhetően kifejezetten a levegőben szállingózó szennyező anyagokkal szemben nyújtanak védelmet. Három funkciót különböztetnek meg: City, amely kifejezetten városi közlekedésre készül; Sportsta vidékre, terepre a pollenek ellen; Techno vegyes használatra. Aszerint érdemes választani ezek közül, hogy városban vagy inkább vidéken használjuk a kerékpár, esetleg fokozottan érzékenyek vagyunk a pollenre. Emellett a maszkok etalonjának tartott Techno Gold modell esetében a Sportsta maszk Hepa-típusú szűrőjét egyesítették a City maszk dinamikus A.C.C. (aktivált faszén anyagú) szűrőjével. A két maszk tulajdonságainak kombinációja növeli a szűrő teljesítményét. A maszkot Techno szeleppel látták el, melyek kilégzéskor segíti a légáramlást.

A világhíres Respro márka mellett nálunk az ugyancsak elismert Trigram maszkok is kaphatók top technológiával. Az ismertetést azzal egészítenénk ki, hogy érdemes kerékpározáshoz tervezett maszkot választani. Egyrészről a gyártó a technológiát a bicajosok igényei szerint finomította, a maszk ergonómikus, mikroszálas szövetből készül, így kevésbé okoz izzadtságot, ezt pedig hypo-allergén réteggel vonják be, ami megakadályozza az intenzív használat közben előforduló bőrirritációt. A Respro-nál már említett szeleprendszer segíti a mozgásból fakadó megnövekedett levegő akadálytalan áramlását, továbbá megakadályozza, hogy a hő, a pára és szén-dioxid a maszk alatt lecsapódjon. Jó tudni, hogy a bicajos maszk a városi szennyezések mellett kiszűri a poratka ürüléket is! A Bikepro webshop maszkkínálata a leírásban szereplő típusokat és márkákat öleli fel, Az árak 6000 és 17000 Ft között alakulnak.