A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár első kosár

A kerékpár kormánya elé felszerelhető kosarak szerepelnek ebben a kategóriában.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpár alapesetben közlekedési eszköz, a bicajosnál, mint mindenkinél, csomag is van. A bicajon pedig nemcsak közlekedünk, hanem kirándulunk, munkába járunk, bevásárolunk, ügyes-bajos dolgainkat intézzük. Bárhogyan használjuk a kerékpárt, mindig adódik olyan helyzet, amikor valamit vinni kell. Erre találták ki a kerékpárra rögzíthető kosarat és táskákat, amelyből manapság rengeteg féle kapható. A jelen termékkategória a kerékpár elejére, rendszerint a kormány elé szerelt kosarakat tartalmazza.

A bicajokkal egyidős fonott, vászon, fém vagy manapság már korszerű szintetikus anyagból készült kerékpáros kosár. Jellemzően városi kerékpárok állandó vagy időleges tartozéka, ízlés szerint a kormány előtt vagy a hátsó csomagtartón kaphat helyet. Ha az előbbi változatról beszélünk, „dokkolóval” (konzollal) rendelkezőt érdemes választani: a leparkolások során gyakran fogjuk leszedni, majd felpattintani. Ezáltal bevásárláskor a kerékpáros kosár velünk jöhet, hagyományos fonottkosár „feladatkörrel” felruházva.

Ha mégis a permanens megoldást választunk, az mind a kormányhoz, mind a villához erősen rögzüljön, így biztosítva az elengedhetetlen stabilitást. Szükség is van az erős csatlakozásra, hiszen akár egy teljes napi bevásárlás kerülhet a kosárba! Legjobbak az alukeretes változatok, ezek rendszerint 5000 Ft felett kaphatók.

A fentiekből kirajzolódik, hogy a kerékpáros kosár egyáltalán nem megvetendő alternatíva a csomagszállításra, és nemcsak az idősebb generáció privilégiuma. Főleg, ha trendi színekben, kreatív fonással vagy tetszetős szövetborítással készül: egy ilyen vonzó darabnak nehéz elleállni! Érdemes konzolos rendszert választani, népszerű például a TurnLock, a SmartLock vagy a QuickClick.

A Bikepro webshop előre elhelyezhető kínálatában megtalálható a klasszikus fonott, a műanyag vagy az alukeretes szövetborítású kosár. A kosarakhoz konzol- és adapterrendszereket is biztosítunk, segítségükkel bizonyos tartók gyorsrögzítő konzolossá alakíthatók. Egy vagy több pótkonzol megvásárlásával a kedvenc kerékpáros kosár több kerékpáron lesz használható. Az árak tekintetében 2000-tól 20000 Ft-ig minden előfordul, ez utóbbi egy prémium SmartLock gyorsrögzítős rattankosár. A forgalmazott márkák között megtalálható a szegmens krémje, közte a holland Basil, az olasz Bellelli, a NewLooks, az Acor, illetve a hazai Csepel, M-Wave és Velotech. A kerékpáros táskákkal és kosarakkal kapcsolatban szakcikk jelent meg, amely itt olvasható.

Árukereső.hu Árukereső.hu