A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kés

Vágni, metszeni minden szerelés során kell: ebben a kategóriában a kerékpárjavításhoz és -szereléshez elengedhetetlen. Ebben a termékkategóriában kések és sniccerek kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

Egyszerű szerelési munkákhoz érdemes beszerezni pár közepes minőségű szerszámot. Azért közepeset, mert értelemszerűen az olcsó nagyon hamar deformálódik, ezután deformálja a bringa alkatrészeit is, a csúcsminőségű darabok iszont aránytalanul drágák, ilyenekre csak műhelyszinten van szükség, vagy azoknak, akik valóban napi szinten bütykölik a kétkerekűt. Érdekesmód legtöbb szerszámajánlásból kimarad a kés, pedig nehéz elképzelni a szerelést nélküle.

 

Talán azért nem nagyon említik az ismertető szakcikkek és könyvek a kést, mert minden háztartásban megtalálható. Lehet, hogy nem is akarják népszerűsíteni, mivel sok "amatőr" szerelő azzal oldana meg olyan feladatot, amihez nem való. Mindenesetre számos szerelési feladathoz elengedhetetlen. Markolatot levágni, bandázsolni nehéz lenne nélküle, és bizonyos esetekben jól jön alkatrészek meglazításához is. Persze nem mindegy, hogy milyen késsel dolgozik a kerékpárszerelő: használata legyen kényelmes, vágjon határozottan, ne roncsoljon!

 

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra! 30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható. Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu