A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Futó Kerékpár

A jelen termékkategória a 10-12" kerékméreteket alkalmazó, hajtás nélküli futókerékpárokat gyűjti egybe.
Rendezés:
Rendezés:

Még mielőtt pedálos kerékpárra ültetnénk a gyereket, érdemes alapozó „tréninget” tartani. Erre való a futókerékpár, amely jellemzően a 2-4 éves korosztály számára készül, elsősorban egyensúlyfejlesztő jármű, a kerékpározás elsajátításának első lépcsőfoka. Bölcsibe, oviba járhat vele a gyermek, a játszótérig is érdekesebb az út, ha azt nem gyalog vagy babakocsiban kell megtenni.

A futóbringa bevezetését a családba akár kötelezővé is tehetnénk, legalábbis ha szeretnénk, hogy a gyerekünk minél hamarabb, minél könnyebben, és minél biztosabban megtanuljon egyensúlyozni, két keréken haladni. A futóbringák nagy előnye, hogy akár lakáson belül is használhatóak, sőt egyes gyártók még arra is figyeltek, hogy a gumi olyan alapanyagból készüljön, ami nem hagy nyomot a padlón.

A futókerékpár tehát nem azonos a műanyag „nyuszimobillal” vagy a triciklivel, ennek két 12 colos kereke van, hajtás és áttétel nélküli, a gyerek lába mindkét oldalt leér, így löki előre magát. Egy futóbicaj a legjobb eszköz arra, hogy a gyerek pótkerék használata nélkül megtanuljon két keréken haladni. Használatával kettéválik a két keréken való egyensúlyozás, a kormányzás, valamint a pedálozás megtanulása. Ha a futókerékpáron már nagy biztonsággal, pároslábbal, lendülettel hajt a gyermek, az egyensúlyozás fortélyát lényegében el is sajátította. Ilyenkor érdemes elkezdeni a pedálos hajtásra való tanítást. Ez történhet a futóbicajos közlekedéssel párhuzamosan, mikor melyiket választja a gyerek, illetve mikor van lehetősége a szülőnek, hogy segítse a haladásban.

A Bikepro webshop a gyermek és junior kerékpárok széles választékát kínálja, elsősorban a jól ismert hazai Gepida, Neuzer, Csepel és Hauser, illetve a nemzetközi piacokon is elismert Superior és Rock Machine kerékpármárkáktól.