A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Féktárcsa adapter

Ebben a kategóriában a Center Lockról 6 csavarosra átalakító adapterek találhatók, többféle színben, kialakításban.
Rendezés:
Rendezés:

A tárcsafékrendszerekhez való hőkezelt acél tárcsa fő méretparaméteri a tárcsaátmérő, amely 140/160/180/203mm lehet, illetve a felfogatás. Ez utóbbi lehet 6-csavaros vagy Center Lock szabvány szerinti. Az utóbbi bordás rögzítéssel csatlakozik a kerékagyhoz. A CL-kompatibilis agy adapterrel fogadhat 6-csavaros rotort, míg a fordított eset nem lehetséges.

A kerékpáripar meghatározó szereplője, a japán Shimano másfél évtizeddel ezelőtt kifejlesztette a CenterLock tárcsafékrögzítést. Előnye a gyorsabb szerelés, hátránya a kissé nagyobb tömeg, illetve szerényebb kerékagy- és tárcsakínálat. Éppen ezért igény merülhet fel a CenterLock rendszerű kerékagyakra történő 6-csavaros tárcsa felszerelésére.

Mikor lehet szükség adapterre? Lehetséges, hogy ilyen tárcsával már rendelkezünk, vagy a kívánt márkától, méretben és kialakításában kizárólag ez a szisztéma kapható. A jelen termékkategória adaptereket kínál a CenterLock-ról 6-csavaros átalakításra, többféle színben és dizájnban, továbbá eltérő tengelymérethez. Az igényesebb kialakítású adapterek, kiküszöbölik a csavarozást, így nemcsak tetszetősek, de könnyebbek is. A súlyhátrány minimális a specifikus CenterLock tárcsákhoz képest, és akár mindkét rendszer előnyeit egyszerre élvezhetjük.

A Bikepro webáruház a fékrendszereken belül átjárhatóság érdekében többféle adaptertípust kínál. A jelen termékkategória a CenterLock-ról 6-csavaros átalakítást teszi lehetővé. Találunk továbbá CenterLock tárcsarögzítésre szolgáló pótcsavarokat többféle tengelymérethez, ha esetleg a tárcsához kínált csavar nem a megfelelő méret. A forgalmazott adaptermárkák között találjuk az a2z, a Shimano, a SwissStop és az XLC nemzetközi cégeket. Az adapterek ára 4000 és 7000 között alakul.

Árukereső.hu Árukereső.hu