A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fizetési módok

A Bikepro kerékpáros webshopban az alábbi fizetési módozatokat veheted igénybe: 

Online bankkártyás fizetés: (a vevő felé nincs extra költsége)

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A fizetésre természetesen más pénzintézetek kártyái is használhatóak. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a bikepro.hu webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.
A bankkártyás fizetés egyéb részleteiről az alábbi linken tájékozódhat:   
https://bikepro.hu/online_bankkartyas_fizetes

Készpénzes fizetés személyes átvétellel: (nincs extra költsége)
A webshopban már megrendelt, és egy "Személyesen átvehető" tárgyú email-ben visszaigazolt terméket személyesen is át lehet venni, és ki lehet fizetni. Részletek, időpontok, és helyszín a "Személyes átvétel" menüpont alatt.


Bankkártyás fizetés személyes átvételkor, átvételi ponton: (a vevő felé nincs extra költsége)
Személyes átvétel bankkártyás fizetéssel az átvételi pontunkon: A webshopban már megrendelt, és egy "Személyesen átvehető" tárgyú email-ben visszaigazolt terméket személyesen is át lehet venni, és ki lehet fizetni bankkártyával is az átvételi pontunkon. Részletek, időpontok, és helyszín a "Személyes átvétel" menüpont alatt.

Utánvétel: (460 Ft)
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. A GLS vagy MPL futárnál, vagy a csomagponton készpénzben, és bankkártyával is fizethet majd, ez mind utánvételes fizetésnek minősül. A FOXPOST,  MPL és GLS automatánál történő bankkártyás fizetés is utánvételes fizetési módnak számít. 

Árukereső.hu Árukereső.hu