A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Váltóvédő

Ebben a kategóriában a hátsóváltó protektorok találhatók, amelyek megakadályozzák, hogy menet közben - vagy akár egy bringatárolóban - a váltó megsérüljön.
Rendezés:
Rendezés:

Régebben divat volt a hátsó váltó fizikai védelme egy esetleg bukásesetére - mármint MTB, gyermek- és általános használatra „befogott” kerékpárokon. Manapság kiment a divatból, és láss csodát: rengeteg bicajt látni jobb esetben lehorzsolt, ne adj Isten elgörbült váltóval. Akkor mégiscsak hasznos eszköz a jelen termékkategóriában szereplő váltóvédő?

Erről még a Bikepro berkein belül is megoszlanak a vélemények: amiben megegyezhetünk, hogy váltós gyermekkerékpárokra mindenképpen érdemes felszerelni, vagy a váltót kell leszerelni, mert valójában az a rossz ötlet. A lurkókkal szemben a felnőttek leparkoláskor tudnak vigyázni a kerékpárra, ettől függetlenül egy esés során a váltó komoly sérülésnek van kitéve. Ez drága alkatrészek esetén különösen fájó, ráadásul rendszerint a váltótartó fület is cserélni kell, ami webáruházunk egy másik termékkategóriáját képezi. A felsőkategóriás bicajokon viszont nehéz elképzelni egy fém protektort. Bár csinálna az ipar dizájnos műanyag vagy akár karbon váltóvédőt!

Van viszont egy olyan szituáció, ahol el tudjuk képzelni a fent vázolt blaszfémiát: nevezetesen szállítás esetén, mondjuk repülőgépen vagy akár postai úton. Így csökkenthető a váltósérülés esélye, ami az egyik leggyakoribb probléma a kerékpárszállításnál. A Bikepro kínálatában kapható egyszerű váltóprotektor, ezek a termékek az Altrix és a Velotech márkák kínálatából érkezik, áruk pedig 1000Ft körüli. Amennyiben a kerékpárszállításról szeretne többet megtudni, ajánljuk a témában készült szakcikkünket.

Árukereső.hu Árukereső.hu