A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Teleszkóp, rugóstag alkatrész

Ebben a kategóriában olyan alkatrészek találhatók, amelyek teleszkópvillák és -tag a szervizeléséhez szükséges.
Rendezés:
Rendezés:

A teleszkópvilla felépítése bonyolult, számos alkatrészből és hidraulikus elemből áll. Ezek egy része pótalkatrészként is rendelkezésre áll, azaz a legtöbb villa szervizelhető. Erre szükség is van, lévén a teleszkópvillák meghatározott (kilométerben vagy órában meghatározott) használat után karbantartást igényelnek. Ezt nevezzük szervizintervallumnak.

A gyártók által kínált – egyébként teljesen eltérő felépítéssel rendelkező - villák más-más alkatrészeket és szervizprotokollt igényelnek. A kopóalkatrészek közül emeljük ki a légrugós teleszkópok szimmeringjét, amely a légnyomás megtartásáért felel. Folyamatos súrlódásnak van kitéve, így jellemzően 20-50 üzemóránként cserére szorul. Webáruházunk a teleszkópvilla-szimmeringek széles választékát kínálja különböző gyártók megannyi modelljéhez.

Emellett kaphatók kormányról működtethető távvezérlő egységek, amelyek segítségével egyes villák mozgása a markolat elengedése nélkül blokkolható. A légrugós villákhoz kapható teleszkóppumpa, de ezt webáruházunkban a saját termékkategóriában szerepel. Az említett rugóstagrögzítésre szolgáló szerelékek és az acélrugós tagokhoz extra rugótípusok úgyszintén.

A Bikepro webshopban a légrugós teleszkópvillák felújításához elengedhetetlen szimmering elsősorban a csapágyspecialista Enduro, a DT Swiss, valamint az Rock Shox teleszkópmárkáktól érkezik. Az előbbi számos gyártó megannyi modelljéhez kínál kompatibilis szimmeringet, amely felépítéstől és minőségtől függően 5000 és 17.000Ft közötti áron kapható.

Árukereső.hu Árukereső.hu