A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Cruiser Kerékpár

Ebben a kategóriában a rendszerint 26"-os kerékméretre épített, "szelíd motoros" stílusú cruiser kerékpár kap helyet. Könnyed bicajos kikapcsolódáshoz ajánlható. A kerékpárvásárlásról, valamint a használt piacról történő beszerzés problémáiról Bikepro szakcikk is született, amely itt olvasható.
Rendezés:
Rendezés:

A cruiser divatorientált kerékpártípus, amely a cruiser (easy rider) motorkerékpár által képviselt szabadságérzet biztosítja a „pedálos” kétkerekűek világában. A cruiser életérzés célja semmi esetre sem a teljesítmény vagy a hatékonyság, sokkal inkább a stílus, a megjelenés, illetve az egyéniség markáns kifejezése. Emellett a kényelem is szerepet játszik, amit jellemzően hátradőlt testhelyzetben élvezhet a bicajos. Mindazonáltal a cruiserek irányítása nem könnyű, városi forgalomban egyáltalán nem praktikus, és ugyanezt mondhatjuk el túra vagy fitnesz célú felhasználásra is. Jellemzően üdülőhelyen, parkokban, kerékpárutakon, külvárosi csendes utcákon érdemes ilyen „csodabogárral krúzolni”.

Egyértelműen kikapcsolódásra szánt kerékpártípus, vízparton lévő vendéglátóipari egységek látogatása az ideális bevetési terület, maximum 5-15 km távokra, hasonló számokat mutató tempó mellett. Jellegzetességei a hajlított csövekből készült többnyire acél váz, a szinte teljesen felegyenesedett felsőtest helyzet, a hatalmas, széles és hátrafelé álló kormány, illetve a termetes, gazdagon párnázott nyereg. A gumik minden esetben ballonos típusok, részben a látvány, másrészt a kényelem fokozása érdekében.

Az üléspozíció, a fejcsőszög minden esetben lapos, amely meghatározza a kerékpár stabil, de a szokásosnál „lomhább” irányítását. Az a néhány kilométer a parban vagy a strandra menet könnyedén megtehető rajta. A rendszerint egyetlen rendelkezésre álló áttétel sem a gyors haladást, sem a meredek, hosszú emelkedő leküzdését nem teszi egyszerűvé.

A Bikepro webshop rendszerint tart cruisert, elsősorban a hazai kerékpáriparban jól ismert Mali, Neuzer és Csepel kerékpármárkák képviselik a piac eme szegmensét. Webáruházunk „gagyival” nem foglalkozik, tehát egy belépőszintű modell is éveken át jó szolgálatot tesz. A cruiser kerékpár tovább fejlesztéséhez, tuningolásához, díszítéséhez számos kiegészítő áll rendelkezésre, például színes láncok, divatos bőr markolatok, széles nyergek, hajlított kormányok és stílusos platformpedálok. Webáruházunkban ezen kellékek egytől egyig megtalálhatók. 

Ha a bicajválasztás vagy az itt említett cruiser kerékpárok terén maradtak még fehér foltok, érdemes elolvasni a Bikepro kerékpáros webáruház Hogyan vásárolj jó kerékpárt?E-book, amely a Bikepro webshop honlapjáról ingyenesen letölthető. A 70 oldalon foglaljuk össze a kerékpárvásárlás fontos szempontjait, körbejárva, milyen is a „jó kerékpár”. Ha valóban megfelelő, minőségi kerékpárt keresünk, a „HVJK” nélkülözhetetlen eszköz. Emellett térjünk ki legújabb szolgáltatásunkra, a „Személyre szabott kerékpár ajánlásra”. A több évtizedes szakértelmere is tapasztalatra építve csomagunkban egy 29 kérdésből álló kérdőíven vezetjük végig a potenciális kerékpárvásárlót, amelyet a beküldés után szakértő kollégánk értékel ki. Ezt követően e-mail-ben személyre szabott tanácsadást és ajánlatot küldünk. A szolgáltatás ára 9990 Ft, amennyiben nálunk történik a kerékpár beszerzése, szolgáltatás ára 100%-ban beszámításra kerül a vételárba. A kerékpár megvásárlása után a tanácsadásban résztvevők automatikusan bekerülnek VIP csoportunkba, ahol számos kedvezmény és extra bónusz szolgáltatás érhető el. További információ a szolgáltatásról További információ a szolgáltatásról itt található.