A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Féktárcsa protektor

Ebben a kategóriában a féktárcsák okozta sérülések (vágások, égések) elkerülésére készült protektorok találhatók.

Itt a féktárcsák okozta sérülések (vágások, égések) elkerülésére készült protektorok találhatók. A féktárcsa jellemzően nagy felületi keménységű hőkezelt acélból készült, a jobb hőelvezetés miatt furatokkal ellátott. A tárcsa éle a jobb hőelvezetés és egyenletes kopás érdekében rendszerint hullámos kialakítású. A használat során a munkahengerek által működtetett fékpofák a peremeket borotvaélesre koptatják. Éppen ezért számos bringán gyárilag féktárcsa-proktektort találunk, nem mellesleg az országúti és cyclocross versenysportban használatuk kötelező.

A protektorok többféle méretben állnak rendelkezésre. A kisebbek 140-160, a nagyobb méretűek 160-180mm-es tárcsamérethez passzolnak, így igazodva a féktárcsák szabványméreteihez (140, 160, 180mm). Emellett a féktest rögzítésrendszerét is figyelembe kell venni, ami lehet FlatMount vagy PostMount, amit a váz- vagy villakialakítás határoz meg.

A Bikepro webáruház többféle féktárcsa-protektort kínál. Jellemzően a XLC kiegészítőspecialista világmárka foglalkozik a termékszegmenssel. A protektorok ára 4000 és 6000 között alakul típus és kialakítás függvényében.

Árukereső.hu Árukereső.hu