A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gumipók, leszorító gumi

Kerékpár csomagtartóra való gumipók és leszorító gumi
Rendezés:
Rendezés:

A jelen termékkategóriában a kerékpáros csomagtartókhoz és táskákhoz készült kiegészítők, mint például a leszorító gumi – közkedvelt néven „gumipók” kap helyet. Ez lehet többféle kialakítású, akár hálós vagy nem is gumi, hanem erős műanyag leszorító szíj. Ez utóbbival például dobozt tudunk stabilan erősíteni a hátsó csomagtartóra. A rögzítésmódból is sokféle van forgalomban: gyorskioldós, csatos, vagy egyszerű beakasztós.

Számos túratáska eleve rendelkezik gumileszorítóval, de ezek rendszerint nem elég erősek. A kiegészítő leszorító a csomagtartóhoz rögzíthető, amely sokkal stabilabb, mint a táskán kialakított „fül”. Egyáltalán nem „sufnituning” megoldás a csomagleszorítás: elvégre profi világtúrázók is előszeretettel használják. A cél szentesíti az eszközt, a megbízhatóság egy embert próbáló túra során aranyt ér!

A Bikepro webshop többféle flexibilis csomagleszorítót kínál, a gyártók között megtalálható az egész világon is közkedvelt XLC márka, illetve a kerékpáros kiegészítőkre szakosodott hazai Trinity. Az ár tekintetében egy jobbfajta „gumipók” pár száz forintért kapható, de egy hálós vagy egy profi gyorsrögzítős leszorító ára már 3 ezer forint körül alakul. Egy szó, mint száz: minden igényre van a válaszunk!

Árukereső.hu Árukereső.hu