A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Hogyan vásárolj jó kerékpárt?

Már több mint 32000 letöltőnek segítettünk vele!
hogyan vásárolj jó kerékpárt

Mit kell tenned?

Töltsd ki az alábbiakat, és pár percen belül a postafiókodban landol a letöltési link. Több formátumból választhatsz majd. A regisztrációval elfogadod az adatkezelési irányelveinket, és feliratkozol a hírlevél listánkra.

E-mail cím: *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *

Kerékpár vásárlás előtt állsz, de gőzöd sincs, hogy hogyan fogj hozzá?

Szívesen segítünk. Ráadásul ingyen! Az alábbi, közel 70 oldalas E-book-ból megtudhatod, hogy hogyan vásárolj jó kerékpárt!

Megtudhatod, hogy melyek a fontos kerékpár vásárlási szempontok. Választ kapsz rá, hogy pontosan milyen a jó kerékpár. Minőségi kerékpár vásárlás a cél? Nélkülözhetetlen, hogy megismerd az alapelveket, hogy hogyan válassz jó kerékpárt.
Az Ebook letöltésével a kerékpár vásárlás leginkább átfogó hazai szakirodalmához juthatsz hozzá.

Nincs időd végig olvasni, vagy nem is érdekel ennyire részletesen a téma? Semmi gond: a kiadvány végén 1 oldalas instant kerékpár választó csekk-lista segít, hogy véletlenül se hozz rossz döntést. Van 5 perced arra, hogy súlyos tízezreket spórolj magadnak?

A regisztrációval elfogadod az adatkezelési irányelveinket, és feliratkozol a hírlevél listánkra.

FONTOS: ha 15 percen belül nem érkezik meg a levelünk a letöltési linkekkel, akkor nézz bele a levelező programod, vagy webes felületen a postafiókod Spam, Levélszemét, vagy Promóciók mappájába, mert lehet hogy ott landolt a levelünk! (Freemail, CitroMail, és Gmail-es címeket használóknál gyakori jelenség) Ha ott sincs, akkor valószínűleg rosszul adtad meg az e-mail címedet. Próbálkozz újra. Ha így sem megy, akkor írj egy levelet az info kukac bikepro pont hu -ra.

Ha még gondolkozol, akkor íme a Hogyan vásárolj jó kerékpárt E-book tartalma, hogy segítsük a döntésedet.

Kattints a kék szövegre, vagy vidd a linkre a kurzort: HVJK - Ebook tartalma Az olvasói véleményeket IDE kattintva olvashatod el.

Már több mint 32.000 kerékpárosnak segítettünk, hogy jól válasszon!
Kellemes olvasmány. Nem bántam meg, hogy letöltöttem. Vásárlás előtt állóknak tényleg etalon. Egyet mindenesetre elértetek: Ha bringát veszek, akkor az első utam biztosan hozzátok fog vezetni. Gratulálok srácok.
Takács Ákos
 
Szia Nagyon jól összefoglaltad, amiket érdemes tudni a kerékpárokról, régi bringás vagyok, de nekem is hasznos, és érdemes volt elolvasni ezt a jól megszerkesztett könyvet! Köszönöm!
Tompos Attila
 
Köszönöm! Úgy gondolom, hogy sokat segített az e-book. Tényleg megadja az alap ismereteket és irányelveket a vásárláshoz! Csak gratulálni tudok hozzá.
Vadas László
 
A kiadvány igen hasznos még a kerékpározásban jártas embereknek is. Alapvető fogalmakat határoz meg érthető módon. Sokat segít a kerékpárját maga továbbfejleszteni vágyóknak is. Érezhetően törekszetek benne a független vélemény kialakítására és ez jó! Köszönetet mondok érte.
Balogh Vilmos
 
Fantasztikus. Iskolában lehetne tananyag,hiszen a kerékpározás alapvető közlekedési eszköze szinte mindenkinek. A 3 osztályt kijárt huszonéves is felfogja, miért nem érdemes egy rozsdaboglya küllő és kenéshiányos szutyokkal közlekednie. Fantasztikus. Nem száraz, érthető, laza.
Huszka Mihály
 
Nagyon érdekes,tanulságos könyv,ami rengeteg olyan infót tartalmaz,ami egy átlagos kerékpár vásárló fejében meg sem fordul,és persze sok eladóéban sem. Röviden,de mégis velősen közli azt,ami nélkül nem biztos,hogy tényleg a legmegfelelőbbet választja az újdonsült kerékpár tulajdonos.
Horváth Károly
Árukereső.hu Árukereső.hu