Termékek Menü
0
Kategóriák

Kerékpár az örökkévalóságnak

Neked milyen kerékpárod van?

Tout Terrain …

WTF?  (vagy magyarul: Mi a f.sz?)

Valahogy így hangozhat egy párbeszéd egy Tout Terrain kerékpár tulajdonosa, és egy másik kerékpáros között, amikor összetalálkoznak. Sajnos nagyon kicsi az ismertsége ennek a német márkának, pedig igazán maradandó értéket alkotnak. Egész komoly palettájuk van, 15-féle modellből lehet válogatni, és a gépek nagy része haszonkerékpár, de abból is az az igazi felső kategóriás etalon gép, ami úgy jó ahogy van, és amin nincs másfél havonta fellépő változtatási kényszer érzete az embernek.

A mai blog bejegyzésünk főszereplője az igazi, elpusztíthatatlan világjáró kerékpár megtestesítője. A Tout Terrain Silk Road Deda Cro-Mo acél vázra épül, gyárilag integrált (felhegesztett) csomagtartóval, (160 kg-os teljes terhelhetőség!) örök élet, plusz egy nap élettartamú Synatace kiegészítőkkel, természetesen tárcsafékkel, Brooks nyereggel és etalon Pinon váltóval. (erről később még lesz szó)

Tudod, vannak azok a bácsik, akik egy szem feleségük mellett öregednek meg, akibe 80 évesen is ugyanolyan szerelmesek, mint annó 20 éves korukban, amikor megismerkedtek. Na ő alattuk tudok elképzelni egy ilyen járgányt. Manapság, amikor az egész életünk a „vedd meg, használd, dobd el, vegyél újat, ha lehet minél gyakrabban” körforgásában telik igazén figyelemreméltó egy olyan vállalkozás, akinek a termékei pont az ellenkezőjét hirdetik. Vedd meg egyszer, és használd sok-sok évig megelégedéssel.

Érdemes rákukkantani a gyári oldalra: http://www.en.tout-terrain.de/

A „The City” vagy a „Via Vento Lady” vagy az „Amber Road” nagyon kemények…

Te az "egyszer veszek, de az legyen a lehető legjobb" vagy a "zoknit és gatyát is naponta cserélek, így a kerékpáromra is hasonlóképpen gondolok"  hozzáállás híve vagy? Szóval a piros, vagy a kék pirulát választod? Írd meg véleményed a Facebook oldalunkon, vagy ide a kommentek közé!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések