Termékek Menü
0
Kategóriák

MTB-Cycletech akik nem az MTB-ban erősek

Ez a gép nem is elsősorban, mint jó trekking gép fogott meg, hanem az, ami a lánc és támvillák között van. Az a kis, elképesztően stílusos bőrrel bevont táska, szütyő, nevezd, ahogy akarod. Közelebbről megnézve kiderült, hogy azok, - merthogy ketten vannak - rejtik az akku pakkot, mivel ez egy pedelec E-Bike.  Az Eurobike-on elég sok E-bike-ot megnéztünk, de ezen gépek 90%-a bizony elég bumfordi, magyarán sz.rul néz ki,  vagy az akku pakk, vagy az elektromotor elhelyezkedése miatt. És ez komoly hátráltató tényező a vásárláskor. Az MTB-Cycletech szerintem ezzel az elrendezéssel megtalálta az aksi pakk ideális helyét, ahol egyáltalán nem zavaró a jelenléte, a csomagtartós modellekben „szoknyavédőként” még kifejezetten hasznos is, valamint határozottan jól is néz ki. Ez egész gép egyébként nagyon rendben van, az agydinamóért, a Supernova E3 LED-es lámpáért, valamint a Brooks nyeregért, és a letisztult, megnyerő design-ért külön piros pont illeti őket.

A gép elérhető csajszis verzióban is, akár integrált (gyárilag felhegesztett) csomagtartóval is. A kiállításon még csak a hátul Alfine agyváltóval és a Shimano „Rizi-Bizi” láncával felszerelt verzió volt elérhető, de a totál „űberállesz” felállás az itt is elérhető, bordásszíjjal, agydinamóval, Supernova-val felszerelt változat.

Érdemes figyelni a márkára, a Jalopy ,vagy Pura Vida szériás gépei elég komolyak. Mit gondolsz? Te hajlandó lennél ilyen, és ezekhez hasonló műszaki színvonalú városi /  túra / vagy haszonkerékpárra komolyabb összeget költeni?

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések