Termékek Menü
0
Kategóriák

Futóbicaj házilag - avagy ilyen egy igazi kerékpáros Apuka

Ardó Tamás
2013-10-28 00:00:00
Futóbicaj házilag - avagy ilyen egy igazi kerékpáros Apuka

Márk igazán szerencsés, hogy ilyen apukája van. Nem mindenki mondhatja el magáról 1 évesen, hogy egyedileg neki készült kerékpárja van.

Mi a legtutibb  szülinapi ajándék egy 1 éves kis srácnak? Egy kerékpáros családban erre nem is lehet jobb válasz, mint hogy természetesen egy egyedileg gyártott, és "méretre készített" futó kerékpár... :-)

Mindíg jóleső érzés számunkra, amkor elindíthatunk valami jó dolgot, ami másoknak ihletet ad. Ezt a levelet kaptuk a napokban:

"Nem rég láttam az ATom blogon a futóbicajos írásod. Azon felbuzdulva megcsináltam a saját verziómat. Remélem pár percet rászánsz a dologra hogy meglesd. Gondoltam, ha már általad indult el a dolog, megmutatom."

Természetesen nem hagyhattunk szó nélkül egy ilyen nagyszerű dolgot. Íme a részletek:

"Kisfiamnak csináltam, aki nov. 23-án lesz 1 éves. Elég régóta bicózok már, és régóta (lassan 11 éve) is egy olyan lakatos-hegesztős helyen dolgozok, ahol meg tudom csinálni az ehhez  hasonló dolgokat. Csináltam már sokféle dolgot, most ezt éreztem faladatomnak :) Pár hét alatt készült el, túlzottan nem kellett vele sietni. Még persze kap valami frankó fényezést, kormányt és nyerget. Jövőre már remélem hasítja majd vele az aszfaltot :) A képek sajna csak a telefonommal készültek, nem túl szuper minőségűek. A készről majd csinálok normális géppel."

Készül a terv:

3D-s modell:

Igen, lemezekből épül. Így a legegyszerűbb.

Alakul a teste:

Fejcső a helyén:

Dual Leffty...

Kész az első agy is.

A hátsó agy is rajta.

Kész a váz. Már csak egy nyereg, és a kormány hiányzik.

Az tuti, hogy csodaszép szülinapi ajándék lesz, bár az is biztos, hogy 1 évesen a kis Márk, még nem biztos hogy  beadja vele a dupla hátraszaltót.. Kívánunk minden kerépáros porontynak ilyen karrier kezdetet, Márknak pedig boldog szülinapot! A további fejleményekről később még beszámolunk.

Oszd meg ha tetszett!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések