Termékek Menü
0
Kategóriák

Az agydinamók "Rolls Royce"-a

Az agydinamót a legtöbb kerékpáros valami dög nehéz, csúnya vasdarabbal azonosítja, amit tatáknak való városi gépekbe szoktak szerelni. Van ilyen is. De azért lehet ezt a műfajt cizelláltabban is előadni. A BioLogic Joule 3-as modellje például szembe megy minden agydinamóval kapcsolatos sztereotípiával. Nem csak hogy gyönyörű, de ráadásul a 73%-os hatékonyságával az egyik legjobb teljesítményű agydinamó a kategóriájában. Ugyanez elmondható róla a belső ellenállásával kapcsolatban is, melynek titka a szabadalmazott mágnes elrendezés.  Ha egyszer egy kiállításon a kezedbe veheted, érdemes megforgatni a tengelyét. Ég és föld a különbség egy átlagos olcsó agydinamóhoz képest. Ez forog…

A 32 lyukas alap változata 416 g, de van belőle 360 g körüli 14 lyukas verzió is, melyből 722 g-os komplett kereket lehet fűzni, ami azért nagyon barátságos ebben a kategóriában. Az agy alapból gyorszáras, és létezik tárcsafékes verzióban is.

Komplett kerékként 225 dollárt kérnek érte, ami ahhoz képest, hogy ez a piac egyik legjobb terméke, egészen barátságosnak mondható.

Bevállalnád? Vagy még mindíg "tatás-mamás" feeling-ed van az agydinamókkal kapcsolatban?

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések