Termékek Menü
0
Kategóriák

Ultrakönnyű ruházat - negyed kiló: ápol és eltakar

Már lehet építeni 4 kiló alatti, és működőképes kerékpárt A gramm-mánia viszont nem áll meg a kerékpárnál. A grammok faragása egyesek számára egyfajta perverzió, és ha a gépen már nincs mit lefaragni, akkor jöhet a ruházat. A Scott, egy eleve grammhuszár cég. Nem meglepő, hogy a ruházat könnyítésével neki már hivatalból foglakozniuk kell.  Rövidgatyó 120 gramm, póló: 100 gramm. Ha hidegebbre fordulna, akkor pedig jöhet a 60 grammos szélálló dzseki. Mint látható, mindez elfér akár egy kulacsban is, így ha van a vázon egy fölös kulacs helyed, akkor akár egy váltásnyi tiszta száraz ruhát is magaddal vihetsz, garantáltan vízálló csomagolásban, a kerékpáros kulacsodban.

A HotPack Ultralight dzsekije még a Scott-ra is rátesz (vagy inkább elvesz) egy lapáttal. Nekik 50 grammból sikerült kihozniuk ezt a szélálló, és vízlepergető dzsekit. Egy ilyen cucc a legkisebb mez zsebben is elfér, és igencsak hasznos a hosszú lefeléken. A félig áttetsző design miatt kicsit nejlonzacskó feelingje van az embernek, de megtapogattuk, kellemes, szövet érzetű az alapanyaga.

Te hajlandó lennél költeni drága, könnyű technikai ruházatra, vagy csak a gépedet vagy hajlandó tuningolni a végletekig?

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések