Termékek Menü
0
Kategóriák

Mac Mahone – így nyomják a csigazabálók

Eleinte a design alapján 1000%-osan lefogadtam volna, hogy ez is egy igazi angol cég. Már csak a neve kapcsán is. Pedig nem. De a végeredmény szempontjából ez szinte majdnem mindegy is. A lényeg, hogy elképesztően stílusos és átgondolt gépeik vannak. A „mestergyilkos” a legkomolyabb DH gépük, számtalan finomsággal, és 203 mm-es úttal. Mindenképpen kattints a képre, és nézd meg teljes méretben, mert elképesztő a cucc. Felhívnám a figyelmet az alábbi finomságokra: gravírozott forgáspont és tengely kupakok, vázon belül vezetett kábelek, (igen, az olajcső is!!!)  karbon X0 hajtómű, dupla titán csavaros CNC-zett nyeregcső bilincs, Taper fejcső, Direct Post Mount fékkonzol, 3,8 Kilós váz tömeg. További pozitívum, hogy a kiegészítők nagy része is házon belül készül, így azok is kellőképpen csúcsra járatott cuccok.

Az alu vázas dirt gépük a Sacred is eléggé ott van a szeren. Az első fék kivételével nem nagyon van mibe belekötni, bár ha Streetel a gép tulaja, akkor még az is „megbocsátható” bűn. A Taper fejcső itt is alap, mint ahogy az integrált tengelyes Cro-Mo hajtómű is. A papucs vég, és a tárcsakonzol természetesen itt is együtt mozog, de sajnos ez nem Direct PM-es. A felsőcső tetejének Hydroformingos kiképzése elég pöpec, ami egyben integrált nyeregvázcső megerősítésként is működik. A vázat a gyártó 4X-re is ajánlja, így ISCG konzol is van a középcsapágyházon.

És véééégre POLÍR!

Érdemes csekkolni a gyári oldaukon a kiegészítőket is, vannak nagyon pöpec darabok. 107-től 146 g-ig terjedő dirt és DH stucnik, szépséges nyeregcső bilincsek, full titán kormánycsapágy, és egyéb nyalánkságok.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések