Termékek Menü
0
Kategóriák

Curtis Odon – a küllőperem mestere

A legtöbb agy küllőpereme egyszerű, mint a sárga tányér. Karima, néhány lyuk, és ennyi az egész. Ráadásul minél kisebb, annál könnyebb, és olcsóbb is. Sokan szeretik a könnyű, és olcsó kombinációt. A gyártók is. De vajon hajlandó lennél-e fizetni, egy nehezebb, jelentősen drágább verzióért, ha az pusztán „csak” sokkal szebb?

Én valamilyen oknál fogva csipázom ezeket a széles peremű agyakat. Pedig tudom, hogy jelentősen nehezebb. Vagy ha lekönnyítik, akkor rugalmasabb, mint az alacsony perem. De bármit is tesznek vele, mindenképpen sokkal drágább. De egyszerűen annyira szép.

Néhány „okosság, azért van ezekben az agyakban is. A legfőbb, hogy ezek is 3 részes agyak, melyekről itt is olvashatsz részletesebben.  Tömören a lényeg: nem kell értük elfaragni 1,5 kilónyi alu tömböt, több óra alatt, mivel a perem, és az agytest külön részből áll, ami így nagyságrendekkel egyszerűbben és olcsóbban gyártható. A másik okosság, a viszonylag kis tengelyátmérővel operáló, de éppen ezért hatalmas, és könnyen gördülő golyókat alkalmazó csapágyazás. Egyetlen nagy tengelyátmérővel, és apró golyós, vékonygyűrűs csapággyal bíró agy sem gördül annyira könnyedén, mint ez a csapágyazási rendszer.

A harmadik pedig nem annyira okosság, mint inkább szakmai igényesség. Érdemes megszemlélni a csodás lekerekítésekkel, és lyukakkal bíró tengelyanyákat is. Nem. Nem a súlycsökkentés miatt ilyen. Egyszerűen azért, mert baromira jól néz ki.

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések