Termékek Menü
0
Kategóriák

BikePro Reload 2.0 avagy ráncfelvarrás helyett komplett fejcsere

BikePro Reload 2.0 avagy ráncfelvarrás helyett komplett fejcsere

Egyszerű lenne annyival elintézni a dolgot, hogy "Sziasztok! Ráncfelvarráson estünk át, megújultunk. Mostantól minden színes, szagos, ízletes, pörög, forog, villámlik, csak most, csak nektek, csak ennyiért, ja és persze világbéke, és Like For-eva'...."

Aki ismer, tudhatja, hogy nem vagyunk ennyire felületesek. Van úgy, hogy a ráncfelvarrás, a toldozgatás, foltozgatás már nem elég. Mi is eljutottunk ebbe az állapotba, így hát gondoltunk egy merészet, és belefogtunk az "erdőirtásba", mivel valami igazán nagyszerűt szerettünk volna létrehozni. Olyat, ami tényleg jó. Hogy sikerül-e, majd ti eldöntitek. Direkt nem használtam múlt időt, mivel folyamatos "hegesztés" folyik a háttérben. Miért lesz ez jó neked? A részletekért olvass tovább.

Kezdem a rossz hírrel! Egyrészt, mert kevés van belőle, másrészt mert azon jobb hamarabb túlesni:

- Ha böngészel a menüben, akkor gyorsan rá fogsz jönni, hogy van még sok üres kategória. Jelenleg mintegy 2300 termék van fent a webshopban, - kisebb boltokban már ez is soknak számít-  ami viszont a mi  400 fölötti termék kategóriáinkhoz képest elég kevés. Eret vágnod azért nem kell, ez csak ideiglenes állapot, és elég gyorsan meg fog változni. Konkrétan: naponta fog felkerülni rengeteg termék, mivel most is szívlapáttal ömlesztjük bele a termékeket. A közeljövőben ez ügyben exponenciális gyorsulás várható.
 Tudjuk, hogy ez még szinte semmi. Ami viszont fent van, azok között van sok elég ütős...érdemes a felszín alá nézned. Lásd Akciós termékek menüpont.

- Joggal kérdezheted, hogy miért nem kapcsoljuk ki az üres kategóriákat? Oka van. Rövidesen indul egy nyeremény játékunk, amiben szerepet kapnak az - egyenlőre még- üres kategóriák is. Hidd el, megéri ideiglenesen elviselni ezt a kis kellemetlenséget. A nyeremény kárpótolni fog. Ha nagyon zavar a jelenlegi helyzet, akkor használd a márka szerinti szűrőt, hogy gyorsabban átlásd, hogy van-e amit keresel.

Ennyi. Eddig tartott a rossz hír részleg. Innentől csak jók jönnek. :-)

  Az illusztrációs képeknél a halvány sárgával jelölt részeket nézd!

+ Ha már korábban regisztráltál az oldalunkra, akkor a korábbi regisztrációs és belépési adataid nem vesztek el. Azokkal -elvileg gond nélkül- be tudsz lépni a jelenlegi oldalra is. Ha a belépés valamiért mégsem működne, akkor kérj egy jelszó emlékeztetőt, és próbáld újra.

+ Nem sokat változott, inkább csak finomhangoláson esett át a korábbi menü rendszer, mivel az eddig is jó volt. Most kultúráltabb, gyorsabb, átláthatóbb formában kapod, hogy minél hamarabb megtaláld amit keresel. A jó menürendszer is egyfajta termékszűrő is.

Ha vizuális típus vagy, akkor tájékozódj a kis illusztrációs képek alapján.

Ha már kened-vágod a shop menü szerkezetének logikáját, akkor kattingatás nélkül az "önkinyitó" menü szerkezetben tudsz majd a leggyorsabban haladni.

+ A jelenlegi webshopban felépítettük hazánk talán legdurvább kereső-szűrő rendszerét, amit a jobb sávban találsz. Ennek most még talán nem tulajdonítsz túl nagy jelentőséget, de ha kipróbálod, gyorsan rájössz majd az ízére. Ár, márka, és szín alapján szinte minden kategóriában szűrhetsz. Ezen felül termék kategóriánként egyedi - csak az adott kategóriára jellemző - szűrőt kapsz majd, ami hihetetlen mértékben segíti majd, hogy megtaláld amit keresel, akkor is ha majd 10.000 termék közül kell megtalálnod valamit. Több mint 100 szűrőbox van a rendszerben, melyekben több mint 1500 !!! tulajdonság alapján szűrheted a termékeket. Ide kattintva ki is próbálhatod. Aztán gyere vissza, hogy tovább olvass.

Termékszűrő a jobb sávban.

+ Leggyorsabban természetesen a Facebook oldalunkon keresztül kaphatsz infót az újdonságokról. Mi persze annyival azért nem érjük be, hogy oda is kirakjunk néha, néhány akciós cuccot... E helyett konkrétan egy komplett Facebook-BikePro webáruházat kapsz, amiben közvetlenül a Facebook-ból vásárolhatsz, vagy informálódhatsz.

Ez hazánk első kerékpáros Facebook webáruháza.

+ Működik a hírlevelünk is. Ha már korábban feliratkoztál, akkor rövidesen meg is kapod az elsőt. Ha még nem iratkoztál fel, tedd meg most. Hidd el megéri. Nem csak azért, hogy jól értesült legyél, és ajánlatokkal "bombázhassunk", hanem konkrétan, hogy olcsóbban vásárolj. Számos olyan extra tartalmat, "okosságot" fogsz kapni, - ráadásul ingyen -  amit más nem. Lesznek olyan akciók, amik csak és kizárólag a hírlevél feliratkozók számára lesznek elérhetők.

Itt iratkozhatsz fel a hírlevelünkre.

+ Mi van ha nem értesz, nem ismersz valamit, vagy csak nem vagy biztos a dolgodban. Semmi gáz. Neked hoztuk létre a bikepro.hu szótárat. Több mint 400, a kerékpáros szakzsargonban gyakran használt kifejezésre kereshetsz rá, és tudhatod meg, hogy mit is jelent valójában. Ha igazán képbe szeretnél kerülni, akkor érdemes átfutni az olyan, elsőre triviálisnak tűnőket is, mint pl. a csapágygolyó, mert érdekes, eddig még nem ismert háttér információkat tudhatsz meg alapvető alkatrészekről is, vagy új ismeretekkel gazdagodhatsz például az adott alkatrész kompatibilitásával, vagy fontos értékmérő tulajdonságaival kapcsolatban.

Itt találod a szótárat.

+ Ha valaha jelentett már gondot, hogy milyen kerékpáros ajándékkal lepd meg az ünnepeltet úgy hogy közben ne fuss bele a nem jó méret, a nem tetsző szín, vagy  hibás kompatibilitás problémájába, akkor neked EZ lehet a megoldás.

BikePro.hu ajándék utalványok.

Mára ennyi, de ez a lista hamarosan bővülni fog...

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések