A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

2021. év végi nyitvatartás

2021. év végi nyitvatartás

A legfontosabb infók, amit a karácsonyi kiszállításról, és rendelés kezelésről tudnod kell!

Kedves Vásárlóink!

A karácsony előtti időszakban az utolsó csomagokat dec. 21-én adjuk fel, így azok 22-23-n garantáltan megérkeznek. Nálunk a GLS az MPL és a Foxpost is szállít, így nem kell aggódnod, oda fog érni... Azonban ahhoz, hogy biztosan az egész termékkínálat rendelkezésre álljon, legkésőbb 15-én célszerű leadnod a rendelést!  Az utolsó átvételi nap is dec. 21 lesz. Este 19-óráig jöhetsz majd átvenni a rendelésedet.

Mi van, ha nem lesz jó a karácsonyi ajándéknak szánt termék? Semmi gond! A jövő évben jan. 31-ig kicseréljük, levásárolhatod, vagy visszatérítjük az árát!

December 22. és január 10. között zárva vagyunk, leltározunk, így az ünnepek között leadott rendeléseket is január 11-e után dolgozzuk fel.  Telefonon sem leszünk elérhetők ebben az időszakban.

Ezen időpont között a SZEMÉLYES ÁTVÉTEL nem lehetséges. A rendeléseket fogadjuk, de a feldolgozásuk 11-től indul, így az első visszajelzésekre január 12-e környékén lehet számítani. Az ünnepek alatt megrendelt csomagot előre láthatóan január 13-14-15-e környékén fognak megérkezni, rendelési sorrendben.
A személyes átvétel is jan. 11-től lehetséges.

Köszönjük a türelmeteket, várunk benneteket vissza jövőre is.
A karácsonyi ajándék ötletek listáját ide kattintva érheted el!

Kellemes ünnepeket és 2022-re is körhátszelet kívánunk! (tudod, amelyik az oda, és visszaúton is hátulról fúj)