Termékek Menü
0
Kategóriák
Velotech színes, alumínium markolat bilincs, arany Katt rá a felnagyításhoz

Velotech színes, alumínium markolat bilincs, arany

Ár:
650 Ft

Velotech színes, alumínium markolat bilincs, arany
Ha nem kapható az általad kiválasztott markolat a megfelelő színű bilinccsel, akkor ez a neked való termék!

Figyelem: Answer, Lizard Skins, ODI, és MTB és országúti alkatrészcsaládokkal, illetve gyárt telókat is, így a vázon kívül a kerékpár majdnem bármely alkatrésze viselheti a SRAM emblémát. Erőszakos piac- és árpolitikája jót tett a kerékpárpiacnak, egyes egyedi technikai újításai (pontosabban az általa felvásárolt cégektől származó újítások) új színfoltot jelentenek. A SRAM alkalmazott először ipari műanyagokat, azaz kompozit anyagokat a kerékpár-alkatrészekben, és bebizonyította létjogosultságukat. Kíváncsian várjuk a két nagy gyártó közti piaci harc kimenetelét!

">Sram kormányos kerékpárokon a kormányfogást egy gumiból, parafából vagy szivacsból készült markolattal teszik kellemes fogásúvá, és így biztosítják a megfelelő tapadást a kéz és a kormány között. A markolat lehet anatomikus kialakítású, mely nagyobb fokú kényelmet nyújt. Extrém felhasználáshoz, fokozott igénybevételnél a markolatot egy bilinccsel a kormányhoz szokták fogatni. Más esetekben megfelelő, ha felhelyezésnél vízzel benedvesítjük a markolat belső felületét, és így csúsztatjuk fel a kormányra. Más kenőanyagot ne használjunk, mivel a markolat folyamatosan mozogni fog. A víz elpárolgása után a markolat szilárdan rögzül a kormányon.

">markolatokkal nem kompatibilis, viszont minden egyéb más márkájú kormányos kerékpárokon a kormányfogást egy gumiból, parafából vagy szivacsból készült markolattal teszik kellemes fogásúvá, és így biztosítják a megfelelő tapadást a kéz és a kormány között. A markolat lehet anatomikus kialakítású, mely nagyobb fokú kényelmet nyújt. Extrém felhasználáshoz, fokozott igénybevételnél a markolatot egy bilinccsel a kormányhoz szokták fogatni. Más esetekben megfelelő, ha felhelyezésnél vízzel benedvesítjük a markolat belső felületét, és így csúsztatjuk fel a kormányra. Más kenőanyagot ne használjunk, mivel a markolat folyamatosan mozogni fog. A víz elpárolgása után a markolat szilárdan rögzül a kormányon.

">markolattal igen!

A csomag 1 pár, azaz 2 db bilincset tartalmaz - ahogy a képen is látható -  ami 1 db kormányos kerékpárokon a kormányfogást egy gumiból, parafából vagy szivacsból készült markolattal teszik kellemes fogásúvá, és így biztosítják a megfelelő tapadást a kéz és a kormány között. A markolat lehet anatomikus kialakítású, mely nagyobb fokú kényelmet nyújt. Extrém felhasználáshoz, fokozott igénybevételnél a markolatot egy bilinccsel a kormányhoz szokták fogatni. Más esetekben megfelelő, ha felhelyezésnél vízzel benedvesítjük a markolat belső felületét, és így csúsztatjuk fel a kormányra. Más kenőanyagot ne használjunk, mivel a markolat folyamatosan mozogni fog. A víz elpárolgása után a markolat szilárdan rögzül a kormányon.

">markolat rögzítéséhez javasolt.

További infókat, adatokat lentebb a részletes leírásban találsz.

Kiszállítási infók Személyes átvételi infók Rendelkezésre állási infók Gyakori kérdések
Leírás és Paraméterek

  

Ha e termék nem egyértelmű tulajdonságaival - mint pl. a minőségi szint, vagy akár a kompatibilitás - kapcsolatban nem találsz elég infót a leírásokban, akkor írj egy levelet az info@bikepro.hu címre.

Ha nem érted a leírásokban kékkel jelölt szakszavakat, akkor vidd feléjük a kurzort, és az automatikus súgónk azonnal segít.

Alapanyag Alu
Váltókar kompatibilitás Normál váltókarhoz
Markolat perem Perem nélküli
Markolat rögzítés Bilincses
Markolat vastagság Unisize
Színválaszték Arany
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek

Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések