Termékek Menü
0
Kategóriák
Sram XX1 MTB hátsó váltó, 11s, hosszú kanalas Katt rá a felnagyításhoz

Sram XX1 MTB hátsó váltó, 11s, hosszú kanalas

Ár:
96.030 Ft

Sram XX1 MTB hátsó váltó, 11s, hosszú kanalas
A "horizontális parallelogramma" kialakításnak és a vezetőgörgő-eltolásnak köszönhetően, az X-HORIZON állandó értéken tartja a vezetett lánchosszt végig a 11 sebesség mentén, gyors és pontos váltást eredményezve ezzel. Az összes mozgás vízszintes tengelyre való korlátozásával ez a kialakítás gyorsabb, csökkenti a váltási erőt és megszünteti a fantomváltást. A ROLLER BEARING CLUTCH technológia csökkenti a lánc ugrálását és csapódását. A CAGE LOCK technológia a kerék kivételét és beszerelését minden eddiginél könnyebbé teszi. Párosítva az XX1 váltókarral, az X-HORIZON váltó adja az X-ACTUATION technológia gerincét, hihetetlenül könnyed és sima váltást eredményezve. A nagy vezetőgörgő-eltolás automatikusan állítja be a vezetett lánchosszt A vízszintes mozgású egyenes parallelogramma kialakítás csökkenti a váltási erőt és javítja az erőátvitel működését. 12-es X-SYNC váltógörgők Új csendes váltógörgő fog kialakítás Súly: 245 g (kb.) Technológiák: X-HORIZON Ennek a hátsó váltónak az "egyenes parallelogramma" kialakítása minden mozgást a horizontális tengelyre korlátoz, amely lehetetlenné teszi a fantomváltást, miközben a váltási erő is csökken. A gyorsabb, pontosabb váltás érdekében, a nagy vezetőgörgő-eltolás állandó vezetett lánchosszt biztosít az összes sebességfokozatnál. X-SYNC A "széles fog, keskeny fog" minta ismétlődik végig az egész lánckeréken, tökéletesen leképezve a lánc külső és belső szemeit a kiemelkedően biztos vezetés érdekében CAGE LOCK A Cage Lock váltókeret rögzítéssel a kerék kivétele és beszerelése – valamint a lánc felszerelése – gyorsabbá és könnyebbé válik. Csak előre kell tolni a keretet, hogy meglazuljon a lánc és ezután rögzíteni. ROLLER BEARING CLUTCH A Roller Bearing Clutch technológia megszünteti a váltó ugrálását és a lánc csapódását, a precizitás feláldozása nélkül. X-ACTUATION Kifejezetten a SRAM 1X11 erőátviteli lánchoz fejlesztve, az X-ACTUATION biztos, pontos és állandó minőségű váltást nyújt a teljes 10-42-es kazettán.

További infókat, adatokat lentebb a részletes leírásban találsz.

Kiszállítási infók Személyes átvételi infók Rendelkezésre állási infók Gyakori kérdések
Leírás és Paraméterek

  

Ha e termék nem egyértelmű tulajdonságaival - mint pl. a minőségi szint, vagy akár a kompatibilitás - kapcsolatban nem találsz elég infót a leírásokban, akkor írj egy levelet az info@bikepro.hu címre.

Ha nem érted a leírásokban kékkel jelölt szakszavakat, akkor vidd feléjük a kurzort, és az automatikus súgónk azonnal segít.

Kanál méret Long: hosszú kanál
Sebesség fokozat 11 fokozat
Hátsó váltó rögzítés Csavaros - normál
Színválaszték Fekete - ezüst
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek

Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések