Termékek Menü
0
Kategóriák

Kedves Télapó, Mikulás, Jézuska, és Húsvéti Nyúl

Kedves Télapó, Mikulás, Jézuska, Húsvéti Nyúl, és mindenki aki, az ajándékozási, és jótékonysági iparban teljesít közszolgálatot!

A munkátok maximális mértékű tiszteletben tartása, és elismerése mellett jelezném, hogy azért van itt egy kis bibi…

  • Ti nagyon képben vagytok, különböző furcsábbnál furcsább logisztikai helyzetek megoldásban, mint pl. kéményen bemászás egy komplett rénszarvas csordával, de nem gondolom, hogy tudnátok, hogy mi a különbség a hajtómű, és a hajtókar között.
  • Erényetek a gyors feladat megoldás, de kötve hiszem, hogy képben lennétek, hogy mi az a légtelenítő kitt. Na ja, a rénszarvasok ritkán szorulnak olajcserére…
  • A puttonyotok korlátlan befogadó képességgel rendelkezik, de ne higgyétek, hogy a hátsó váltók láncfelvevő kapacitása is végtelen.
  • Nektek aztán tök mindegy, hogy milyen vastag a Gore Tex kesztyű a tenyér részen, hiszen mindannyian túlöltözöttek, kellemes szőrmével borítottak, vagy szimplán csak kövérkések vagytok, így nincs gondotok a hideggel. Nálunk, bicajosoknál nagy érték az öltözködni tudás…de ti még a testméreteinkkel sem vagytok igazán tisztában…
  • Tudjuk, hogy Lappföldön menő a pirosas-zöldbe burkolt, ezüst és arany flitterrel turbózott gicssparádénak is beillő ajándék stílus, de könyörgöm… ha ilyet hozol nekem, és másnap abban kell a melóhelyemre betekernem, akkor a felmenőitek garantáltan csuklani fognak.
  • Srácok! Ne áltassátok magatokat! Télapó: te havon csúszol. A gördülést hírből sem ismered. Talán találkoztál már 1-2 Fat-Bike-al, de hazánkban ez az ismeret irreleváns.  Mikulás: te a felhők közt röpködsz, hogy befusd az ajándékozási köreidet! Fénysebességnél lényegtelen hogy a felni profil aerodinamikus-e vagy sem.. Jézuska: neked bakker még egy bocskorod sincs, nem még hogy SPD cipő a lábadon…akkoriban még a bicajt sem találták fel. Nyúl: most mit mondjak? Neked meg helyből szőrös a tapad!!! Te amúgy is a krampusz csajokra hajtasz, akiket fél perc alatt „lerendeznél”… Maradjuk annyiban, hogy halvány lila alfél szeletek sincs arról, hogy mi az hogy sáros körülmények közötti tapadás, és hogy a 27x2,1-es vagy 26x2,4-es külső gumi lesz jobb a döntött kanyarban, és hogy ez a méret kompatibilis-e azzal a kerék mérettel, akinek szánjátok az ajándékot.
  • Annyi jót tettetek már velünk, hogy szándékotok, és a segíteni akarásotok megkérdőjelezhetetlen, de be kellene már látnotok, hogy k.rvára nem vagytok képben, ha KOMPATIBILIS kerékpáralkatrészt kell kiszállítanotok a megajándékozottnak.

Itt a tuti megoldás! Az ünnepek után nektek a jól megérdemelt pihenéseteket kellene töltenetek, - lehetőleg dögös krampusz csajok társaságában-, és nem fölösleges logisztikai köröket futni a nem megfelelő méret, nem megfelelő szín, és nem megfelelő kerékpáralkatrész kompatibilitás miatt. Én szóltam…

Katt a Krampusz lányra a megoldáshoz...

Ha tetszik az ötlet, akkor oszd tovább a Facebook-on!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések