Termékek Menü
0
Kategóriák
Hamax Plus Smiley gyerekülés hátra, szürke-fekete Katt rá a felnagyításhoz

Hamax Plus Smiley gyerekülés hátra, szürke-fekete

Ár:
26.450 Ft

Terhelhetőség: 9 hónapos kortól 22 kg-ig. Biztonsági rögzítő a szíj kapcsolódó elemén ami megakadályozza, hogy a gyermek kioldja azt. Egykezes rögzítésű övrendszer. A gyermekülés felső része hátra húzható ezáltal helyet biztosít a sisaknak és megakadályozza, hogy a gyermek feje előre nyomódjon. Ha a gyermeken kívül egyéb más dolgot is szállítani akar, lehetőség van a Hamax PLUS kosárral történő kombinációra. A gyerekülés helytelen felszerelését megakadályozza a megkettőzött biztonsági rendszer. Vörös jelzés hívja fel a figyelmet a helytelen felszerelésre. Szín: középszürke / fekete kárpittal. Anyag: A szék héjszerkezete: polypropilén, a szerkezeti (terhelésviselő) részek üvegszállal erősített polyamid

2014.05.18.

További infókat, adatokat lentebb a részletes leírásban találsz.

Kiszállítási infók Személyes átvételi infók Rendelkezésre állási infók Gyakori kérdések
Leírás és Paraméterek

Hamax PLUS Smiley gyermekülés
A gyermek a legféltettebb kincs melyet a kerékpáron szálíthatunk. A Hamax cég 25 éve tapasztalatát gyűjtötte és hasznosította a biztonságos gyermekszállítás területén.
A Hamax PLUS Smiley egy olyan kerékpáros gyermekülés, mely két világ legjobb megoldását képviseli és egyesíti amikor egy új és még könnyebben kezelhető rögzítő rendszert kombinál egy ergonómiailag kényelmes és biztonságos gyermekülés kialakításával.
Az ülés maga a Hamax SMILEY modelre emlékeztet, annak valamennyi biztonsági és kényelmi tulajdonságaival. Új biztonsági öv rendszert építettek be, melynél csak az egyik kézre van szükség az övfeszítéshez hogy a gyermeket biztosan rögzítse a székben. A másik kéz felszabadul a kerékpár támasztására hogy az övfeszítést biztonságosabban végezhessük. Vegye figyelembe, hogy ez a model is rendelkezik a Hamax PLUS rendszer kínálta előnyökkel.
Miután a három Hamax PLUS csomagtartó valamelyikét rögzítettük a vázon, kétség nélkül ez a gyerekülés melyet a legkönnyebben felrakhatunk.

A Hamax Plus Smiley gyermekülés könnyen felrögzíthető/eltávolítható a kerékpárra/ról. Ha Ön a gyermeken kívül mást is akar szállítani a kerékpáron, használja a Hamax PLUS kosarat a gyermeküléssel kombinálva. Hogy megakadályozzuk a helytelen felszerelést kettős biztonsági rendszert építettek be a PLUS rendszerbe. A piros jelzések figyelmeztetik Önt ha a felszerelés nem volna helyes.
Csúsztassa a gyermekülést a síneken amíg egy határozott kattanást nem hall. Helyezze az ülést a kívánt pozícióba és fordítsa el a gombot véghelyzetig. Az ülés levételéhez a folyamat fordított - fordítsa a gombot ellentétes irányba és oldja ki a biztonsági rögzítőt.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a PLUS Smiley gyermekülések csak a Hamax PLUS csomagtartókkal kompatibilisek.

  

Ha e termék nem egyértelmű tulajdonságaival - mint pl. a minőségi szint, vagy akár a kompatibilitás - kapcsolatban nem találsz elég infót a leírásokban, akkor írj egy levelet az info@bikepro.hu címre.

Ha nem érted a leírásokban kékkel jelölt szakszavakat, akkor vidd feléjük a kurzort, és az automatikus súgónk azonnal segít.

Ülés pozíció Hátra, csomagtartóra
Színválaszték Fekete - szürke
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek

Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések