Termékek Menü
0
Kategóriák

Napi kenyér – Montis verzió

Ez az egyik kedvenc márkám. Így hát nézd el nekem, hogy újra mutogatom kicsit. Semmi világmegváltó műszaki csemegéről nem lesz szó, csak pusztán nüansznyi finomságokról, melyek – legalábbis számára- azonnali birtoklási vágyat keltenek.

Mivel Single Speed a gép, ezért bizony gyakran előfordul, hogy cibálni kell a kormányt. ilyenkor a stucni alsó része is nagy terhelésnek van kitéve. De egy diszkrét alsó felülhegesztés megoldja ezt a problémát.  Mondjuk én nem vágtam volna ennyire rövidre a kormányt, de nagyjából ez az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni.

Egy igazi ritkaság, és kuriózum, az egy darabból álló kormánykormányszár kombó. Leginkább országúti gépeken, és többnyire karbonból szokás ilyesmit létrehozni, de letisztultság szempontjából acélból is elég ütősen néz ki. Aki ilyet szeretne, az már tudja mit akar, már nem variál a kormány magassággal, és dőlésszöggel. Akkor meg minek oda egy fölös rögzítési pont? Ez így könnyebb és szebb.

Feltűnt, hogy a cép összes apró alu alkatrésze egységesen kékre eloxált? Még a középcsapágy excentere is.  Jó dolog, amikor van kapacitás figyelni az apró részletekre is.

Tipikus Daily Bread megoldás, hogy a sárvédőt a belső oldal, azaz a tengely felől kell rögzíteni a támvlilák közti kereszt átkötőbe. Rögzítési szempontból macerásabb, mint az oldalról megfúrt keresztátkötő, de mennyivel letisztultabban néz ki, hogy nincs ott látható csavar, mégis tökéletesen rögzíti a sárvédőt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések