Termékek Menü
0
Kategóriák

Fixie inc. – Kár hogy már csak nosztalgia. Vagy mégsem?

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Fixie Inc. A semmiből kerültek elő, és 1-2 év alatt műfajt, és stílust teremtettek. Mindenki a lábuk előtt hevert. Amelyik kiállításon csak megjelentek, arattak. Már ami a design-t, a rajongást, és ami az elképedt látogatókat illeti. Eleinte csak fixi gépekben utaztak, de aztán egészen szépen kibővül a paletta, és már kezdtek beszivárogni a váltós gépek is…

Minden egyes gépük, egy-egy elképesztő kreáció volt. Olyan dolgokat, alkatrészeket, és designt vegyítettek egy gépbe, amiről rajtuk kívül talán senki nem gondolta volna, hogy az úgy ott jó lesz. És jó lett.

Hihetetlen stílusérzékkel ötvözték az egymással totálisan ellentétes anyagokat, felületeket, mintázatot, és festést. Se aztán történt valami. Rá kellett jönniük, hogy bár a gépeik egyfajta művészi remekművek, de számok valahogy mégsem úgy alakulnak, ahogy kellene. Túl kicsi az a réteg, aki - borsos áron - mindennapi használati tárgynak vesz egy remekművet. Persze ott volt a fali dísznek vevők tábora, de ők talán még kevesebben voltak.

Így hát, ahogy jött, úgy tűnt el a Fixie Inc a süllyesztőben. Sajnos, ami életképtelen, annak előbb utóbb pusztulnia kell… De! Idén nyártól újra búútolnak a srácok. Valami már készül.

Nagyon kíváncsiak leszünk rá, hogy sikerül-e a második menet, és hogy mi lesz az a koncepció, ami hasonló értékkel bír, mint az elődök, de mégis piacképes lesz annyira, hogy életben tartsa ezt a céget.

Mi szurkolunk nekik.

Ezt te is megteheted: www.cycles-for-heroes.com

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések