Termékek Menü
0
Kategóriák

Daily Bred - A kedvenc haszonkerékpár márkám

Szerintem így néz ki az ideális városi, munkába járós, kerékpárral ügyintézős, ideális haszonkerékpár. Minden porcikája tökéletes. Acél váz, bowdenes tárcsafék, egy sebesség, reflex csíkos külső gumi, fullos sárvédő, és ami a legfontosabb: SEMMI egyéb faxni.

Az igazán jó gép nem attól lesz jó, hogy hetvenféle funkciója van, - ami mellesleg mindegyik elromolhat, ezáltal potenciális hibaforrás - és valagnyi kiegészítővel van telepakolva minden porcikája. Attól lesz jó a gép, hogy funkcionálisan csak azt tudja, amire a leginkább, és leggyakrabban szükség van, de azt a feladatot űber-megbízhatóan, akár éveken keresztül képes ellátni meghibásodás nélkül. A sok egyéb szir-szar, csak fölösleges sallang.

Etalon stucni acélból. 1+1 csavaros rögzítés, a váz csöveivel harmonizáló átmérő, és természetesen színre fújt. Még a távtartó gyűrű is.

A városban az esetek 98%-ban egyetlen fokozat bőven elég. A kerék azért legyen tárcsás, hogy a felni kopással se kelljen foglalkozni. Felhívnám a figyelmet az elegáns papucsokra, és a lopásgátlós kerék tengelyrögzítésre. A láncfeszesség problematikáját ez excenteres középrész orvosolja.

Imádom ezt a kormányformát. A fékkar felső fogását nagyjából el lehet felejteni, de az összes többi fogási pozíció kárpótol mindenért.

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések