Termékek Menü
0
Kategóriák

Crisp - Radikális gépek titánból

Egy sebesség, titán váz, excenteres középrész, tárcsafék, és egy tűz kemény kormány - stucni kombó.  Nem tömeg igényeket szolgál ki, de ez semmit nem von le az érdemeiből. Egyedi vázépítőként Daren Crisp jó néhány dolgot másként csinál, mint a többiek.

Ez a kormánystucni párosítás például a végletekig megosztja az embereket. Van, aki szerint zseniális, és van aki szerint egy hányás. Ami biztos, hogy elképesztően kényelmes. Próbáltam ezt a kormány típust, és Single Speed gépben nem sok jobbat tudok elképzelni. Alsó fogásban nagyon keményen lehet fúzni a kormányt, és garantáltan soha nem akad az alkarod a felső fogásba, mint ahogy az a hagyományos országúti kormányoknál gyakran előfordul. A sucni is megér egy misét. A villanyakon 1 csvarral rögzül, magasság állítási lehetőség nem igazán van. Állítható, távtartós Ahead alátéttel megoldható lenne ez a felépítés nem csak hagyományos menetes kormánycsapággyal, hanem totál Ahead verzióban is.

Daren kedveli a Cannondale villáit, így meglehetősen sok gépét szerelik a Leffty-vel, vagy Fatty villával. Vagy ezek öszvérével. A HeadShock kompatibilis fejcső sem jelent gondot, de akár kérhető a az alapból 3100 Euróba kerülő váz akár 142/12-es papucsokkal is, ami azért nem gyakori a titán vázaknál.

Kormányszárért sem kell a szomszédba menni, az is saját gyártmány. Az egyedi váz kiegészítők listájában kb. 30 tételből lehet választani, hogy mit szeretnél kapni a közel 1 milláért amit ki kell pengetni érte.

Az állítható papucsa is igen szépen kivitelezett példány. Érdemes megnézni teljes felbontásban is képet. Reméljük rövidesen leváltja az IS konzolt a direkt PM.

Kiegészítők terén Daren Crisp leginkább Chris King-el, és White Industris cuccokkal szereli a gépeit. Itt ez utóbbi hajtókarját láthatod. Különlegessége, hogy majdnem olyan széles, mint amilyen magas. Ezt hívják homológ kar formának. És ez miért jó? Azért, mert vaddisznó merev lesz tőle a hajtómű. Olyan merev, amit garantáltan nem várnál egy négyszögtengelyes hajtóműtől.

Tartalomhoz tartozó címkék: Atom Blog
blog comments powered by Disqus
Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!

Vásárlói értékelések